Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Jó nagy csinnbumm cirkusz volt az éjjel, mi? :) Felriadtam az első dörgésekre, és szinte még aludtam, amikor kiszaladtam az erkélyre betekerni a napellenzőt és szárítóstul bevinni a szobába a tiszta ruhát. Érdekes, hogy miközben alapjáraton nem félek a vihartól, így félálomban mégis szinte halálfélelmem volt, míg kint voltam az erkélyen és körülöttem csapkodtak a villámok. A szemeim előtt minduntalan egy jelenet játszódott le az Az ajtó című filmből, amikor Emerenc elmeséli, hogyan is haltak meg az ikerhúgai (beléjük csapott a villám, amikor ő elvitte őket, hogy megszökjenek az anyjuktól) és lett öngyilkos az édesanyja (aki látván az ikerlányai helyén két elszenesedett kupacot, a kútba vetette magát). Szóval, láttam magamat, mint elszenesedett kupacot... :)

Tegnap voltunk kint a Kopaszi gáton. Nagyon elkeserítő volt, hogy a két éve még alig-alig felfedezett, békés, csendes, tiszta park ma már mennyire bazárivá, tömeghellyé vált. :( Két éve még csak két vendéglátóhely volt, most már szinte minden épületben tanyázik egy, mindenhonnét a tüc-tüc vagy a focivébé üvöltött. :O Nincs már egy csendes, nyugodt pontja, mert az odatelepített Zöld Pardonból is áthallatszik a jejeje, és átjönnek a tömegek is (jééé, itt van egy Dunapart is, hát menjünk már oda, csesszük szét a nyilvános vécét, dobáljuk el a csikkeket!)... :U Sajnos, így múlnak el a jó dolgok. Remélem, hogy az ősz beköszöntével visszatér a nyugalom is oda.

Aktív témák