Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Á propos, mostanában milyen mutálódott szúnyogok szabadultak az emberiségre? Ezek nem csípnek hanem harapnak. :F Valami ilyesmi raptor megtámadta a lábfejemet 1 hete (!), minekután 3 napig menni sem tudtam, úgy fájt, csak vedeltem a kalciumot, mintha fizetnének érte. Most már rá tudok nehezedni a lábamra, de még mindig érzem, hogy nem százas a dolog...
    Amellett, hogy megtámadnak ilyen ocsmányságok, tűző napon teherautónyi adományt pakoltunk tegnap is meg ma is (és nem habkönnyű műfaj volt a cucc, szóval nem vatta vagy ilyesmi), a testem különböző pontján jelennek meg véraláfutások (hogy honnan és miért jöttek oda, nem értem), ma este a hasamon is megjelent egy csípésnyom (pedig esküszöm, környezetvédelmi okokból soha nem hordok haskivillantós pólót, szóval ez a szemétláda berepült a pólóm alá, vagy ki tudja). Szóval, a fenébe is. :)
    A legrohadtabb kánikulának mindjárt az elején betojik az ablakemelő a kocsiban (pedig kurblis, és én bíztam a mechanikában, inkább, mint az elektronikában). 2 centire lehet letekerni az ablakot, aztán beint, hogy csaó, tőlem ott rohadsz meg a volán mögött a hatvan fokban. Még szerencse, hogy ott van a fejem felett a tetőablak, meg az anyósülés felőli ablakot is letekerem és akkor érezni valami légmozgást.
    Ja, a kilincsek is tönkrementek, legalábbis, a vezetőoldalit már tegnap óta nem tudom kinyitni kívülről (pár napja is már csak rángatással működött), a bal hátsó ajtó kilincse évek óta kaki (és senki nem tudja megcsinálni, nem tom mi a baja), egyedül az anyósülés felőli szuper. Persze, mert azt nem nyitogatja senki, legalábbis ritkábban.
    A duda nem szól, már kb. fél éve. Amíg le tudtam tekerni az ablakot, addig legalább kikiabáltam néha. :DDD De most már ugye ez az opció sem működik. Max. ha dudálós helyzet van, akkor vezetés közben (!) felállok, kihajolok a tetőablakon és onnét óbégatok. Vagy csak simán kiintegetek. Vagy végre megcsináltatom a dudát. Muszáj lesz, októberben vizsga, és azt a luxust egy VW nem engedheti meg magának, hogy 21 évesen elbukjon egy műszaki vizsgát. Meg én sem... Ezzel járok munkába a nagyon-nagyon messze lévő, önmagát városnak tartó, sőt, megyei jogú városnak, de egyébként egy hátrányos kistérségben található falu infrastruktúrájával vetekedő Érdre.

Aktív témák