- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Á propos, mostanában milyen mutálódott szúnyogok szabadultak az emberiségre? Ezek nem csípnek hanem harapnak.
Valami ilyesmi raptor megtámadta a lábfejemet 1 hete (!), minekután 3 napig menni sem tudtam, úgy fájt, csak vedeltem a kalciumot, mintha fizetnének érte. Most már rá tudok nehezedni a lábamra, de még mindig érzem, hogy nem százas a dolog...
Amellett, hogy megtámadnak ilyen ocsmányságok, tűző napon teherautónyi adományt pakoltunk tegnap is meg ma is (és nem habkönnyű műfaj volt a cucc, szóval nem vatta vagy ilyesmi), a testem különböző pontján jelennek meg véraláfutások (hogy honnan és miért jöttek oda, nem értem), ma este a hasamon is megjelent egy csípésnyom (pedig esküszöm, környezetvédelmi okokból soha nem hordok haskivillantós pólót, szóval ez a szemétláda berepült a pólóm alá, vagy ki tudja). Szóval, a fenébe is.
A legrohadtabb kánikulának mindjárt az elején betojik az ablakemelő a kocsiban (pedig kurblis, és én bíztam a mechanikában, inkább, mint az elektronikában). 2 centire lehet letekerni az ablakot, aztán beint, hogy csaó, tőlem ott rohadsz meg a volán mögött a hatvan fokban. Még szerencse, hogy ott van a fejem felett a tetőablak, meg az anyósülés felőli ablakot is letekerem és akkor érezni valami légmozgást.
Ja, a kilincsek is tönkrementek, legalábbis, a vezetőoldalit már tegnap óta nem tudom kinyitni kívülről (pár napja is már csak rángatással működött), a bal hátsó ajtó kilincse évek óta kaki (és senki nem tudja megcsinálni, nem tom mi a baja), egyedül az anyósülés felőli szuper. Persze, mert azt nem nyitogatja senki, legalábbis ritkábban.
A duda nem szól, már kb. fél éve. Amíg le tudtam tekerni az ablakot, addig legalább kikiabáltam néha.De most már ugye ez az opció sem működik. Max. ha dudálós helyzet van, akkor vezetés közben (!) felállok, kihajolok a tetőablakon és onnét óbégatok. Vagy csak simán kiintegetek. Vagy végre megcsináltatom a dudát. Muszáj lesz, októberben vizsga, és azt a luxust egy VW nem engedheti meg magának, hogy 21 évesen elbukjon egy műszaki vizsgát. Meg én sem... Ezzel járok munkába a nagyon-nagyon messze lévő, önmagát városnak tartó, sőt, megyei jogú városnak, de egyébként egy hátrányos kistérségben található falu infrastruktúrájával vetekedő Érdre.
Aktív témák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest