Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Tegnap végre beindult a Golf (egy hét után), így nem kellett a csattanuga csucsuval menni dolgozni a Déliből. Első utam munkába menet mindjárt a kamaraerdei benzintyúkhoz vezetett, ahol a legolcsóbban tudok tankolni. Mennyire gázolaj már, hogy örülni kell a 420 Ft-os gázolajárnak. :)
    Szóval, dzsaltam a 7-es úton, amikor az Egérútról kikanyarodott elém egy volánbuszos, csuklós konzervdoboz. Mondom, oda se neki, majd jól megelőzöm, végülis egy hétig pihent a verda, ideje kikormolni... Hát, nem legyorsult a panolárma emelkedőn?!?!?!? Mentségemre legyen mondva, hogy a busz tök üres volt... Na, de akkor is... Mondtam hangosan: öregfiú, ezt benéztük...
    Persze, nem haragszom én a Golfra, mert azért a rettenet mínuszokat leszámítva hűséges. Meg is simogattam a múltkor a motorháztetejét, hogy "good boy...". Persze, amikor senki nem látta... :D
    A víz mindig túlmelegszik benne, amit nem értek, mert nyáron kompletten ki lett cserélve a hűtő, meg mindenféle érzekelő gombák és spórák. De most már nem nagyon izgat, végülis megy. Lehet, hogy a műszer végleg kimúlt és már nem a valóságot mutatja. (Valóság... Bahh!) Úgyhogy krúzolunk a végtelenbe és tovább.

Aktív témák