Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Ez kész, én nem értem emberek, a szoknya kiment a divatból vagy mi van?
Már számát se tudom, hány boltban néztem szét, de szoknya semmi. Nyári szoknyám van, így tavaszra kellett volna valami szoknya, ami nem túl konzervatív, fekete, szövetanyagból van, hanem mondjuk farmerből vagy kordból, ami körülbelül térdig ér. Gusztustalan basagatyákkal, ízléstelen csilivili flitterekkel kivarrt nadrágokkal tele van
a padlása ruhapiac, szoknyaválaszték meg nuku. Úgyhogy ma fogtam magam és a neten az első utamba kerülő szoknyát megrendeltem.A kép senkit ne tévesszen meg, korántsem az én virgácsaimat ábrázolja (sajnos), de pont ilyen szoknyára vágyom, illetve, most már várom.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest