- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
A hétvégét Fonyódon töltöttem, a szüleimet és az öcsémet látogattam meg, akik ott nyaralnak. Vonattal mentem a Déliből, reggel 7:13-kor indult (volna) a vonatom, a nagykanizsai gyors. Kb. 7-re ki is értem a pályaudvarra, de még be se tolták a vonatot.
Gratulálok MÁV... Szóval vonat sehol, a tömeg viszont annál nagyobb, volt néhány iskolás csoport. Aztán végre betolták a vagonokat, 7:13-kor már mindenki a helyén volt, mégsem indultunk el, csak valamikor fél nyolc környékén. Így 9:51 helyett 10:25-re értem Fonyódra. Út közben elég lehangoló volt a ködöt látni, sajnáltam, hogy egyátalán elindultam, hiszen ilyen borús, esős, ködös időben nem sok értelme van a Balatonra menni.
Szerencsére dél körül kisütött a nap és felmelegedett a levegő. Anyuék egy céges üdülőben nyaralnak, ami egy ősfás környezetben lévő régi villa. Nagyon hangulatos, van pinyóasztal, úgyhogy szombat este volt nagy ping-pong parti.Ja, az egész üdülőben mi voltunk egyedül, még nem igazán kezdődött el a főszezon. Napközben bélatelepi a strandon heverésztünk, oda egy árnyas erdei sétányon lehetett lesétálni. Pancsolás közben jól leégett a hátam, de legalább lett egy kis színem is.
Vasárnap hajnalban sajnos arra ébredtem, hogy egy hülye varjú eszeveszetten károg. Ha lett volna csúzlim, biztos leszedem, ilyenkor nem vagyok valami nagy állatvédő.
Reggeli után lekacsáztunk megint a strandra, olvastam, ettünk lángost (nagyon finom volt!), fürödtünk, úsztunk, aztán három körül szedelőzködni kezdtünk, mert a vonatom 16:49-kor indult hazafelé. A zivatar el is kapott minket, amíg kutyagoltunk fel a strandról.
Lezuhanyoztam, hajat mostam, aztán apám kivitt az állomásra, szakadt az eső. A vonat pontos volt, és bár nem állt meg sok helyen, mégis több mint 3 órán át tartott az út, minden ellenvonatot meg kellett várni, emiatt nagyon sokat álltunk. Aztán meg nem sok helyen mehettünk nagy sebességgel, gondolom a pálya minősége miatt.Aznap este már msn-en beszéltem Pókocskámmal és rögtön azzal sokkolt, hogy eltörte a vállát, és jön haza. Már kezdtem magamat beleélni a hazajövetelébe, és terveket szövögetni holmi balatoni pihenésekről, mikor kiderült, hogy mégsem jön, maradhat dolgozni.
Örülök neki, mert nagyon el volt kenődve attól, hogy most haza kell jönnie. De így megkönnyebbült.
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spotify
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest