Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szevam

senior tag

LOGOUT blog

válasz csibe1 #11 üzenetére

Hű, ezt magadra vetted, de nem ellened szólt. Ha nem inged ne vedd magadra.
    a, Aludj többet.
    b, Ha inged, akkor tegyél.

Tudom-e? Én csak sejetni vélem, hogy azok az emeberek akik tudják, hogy egy adott szituációban mit kell tenni, és nem tesznek, azok nincsenek a környezetüre hatással. Ezt megfordítva, szerintem akkor van előre haladás, ha azok az emberek akik tenni tudnak tesznek. Vagy pont nem tesznek akkor, amikor nem kell.

Mai szitum a vonaton:

Ülök a vonaton következő megállónál heringbe szállnak fel az emberek. 2 hely van velem szemben. "Jól szituált anyuka" kezében zacskó péksütivel, előtte 2 gyerkőc egyik talán 4-5 a másik olyan 3. Kicsit tovább mennek, majd anyuka megszólal, hogy "Nem lesz jó ez nektek?" A 2 csimota felül a 2 üres helyre (Semmi olyan hogy szabad-e? vagy bármi.). A nagyobbik ordít, hogy anyuka szedje már le róla a kabátot meg a táskát, mert nem fér el. Anyuka kajál tovább, majd félredobva az ülésre a pékárut leveszi róla a cókmókot. Gyerek fészkelődik, nagyokat rúg a lábamba. Kicsit visszahúztam a sajátom. Majd újból keni belém a porpanírt, amit összeszedett a útközben. Na mondom jó, egy hangos viszontlátással felálltam és odébbálltam (inkább nem ültem le). Anyuka nézett, mint borjú az újkapura, hogy most mi történik. Nyilván nem beszélgettem meg vele a szitut, mert ha rászólok, vagy a gyerekere, akkor kitörtvolna belőle a 7 fejű Karen (az eddigi viselkedéséből prognosztizálva ezt gondoltam). De valami csak elindult a fejében látszólag. :U ;]

Te mit csináltál volna?

Új hozzászólás Aktív témák