Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hány ilyenem volt már hogy elmentem és a Vevő meg sehol se volt. Az illetőt tegnap elküldtem azért leírva a dolgokat Neki. Nem csak a jegelés a kipróbálási gar is megér egy misét bőven miket tudnak az emberek csinálni.
"Aki meg szeretné venni az megveszi azonnal" Ebben igazad van. Aznap vagy nagyon max másnap,de nem 1 hetet várok az emberkére és a végén benyögi hogy mégse. Volt olyan is hogy az emberke kért 1 hetet és mégis elvitte de ez ritka.
Másik kedvencem amikor kivan írva a hírdrtésbe hogy fix ár meg nem cserélem,és mégis jönnek a cseréled erre arra illetve az x összegért elvinném a mai nap.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mekkora egy ***** emberek vannak! Aki megvette volna a HP laptopot Marketplace az 1 hét *jegelés* után most benyögte hogy mégse tudja megvenni.
-
törölt tag
Szerencséd van akkor,én beszívom FB Marketplace alatt,bár nem tolonganak a laptopért itt Hardverapró ,Marketplace alatt legalább pár emberke odaírt néha,mégha csak annyit hogy 100-ért elviszem mai átvétellel pl. Igaz elvileg a HP laptopot elviszik szerdán Marketplace által. Itt még annyit se kapok hogy drága vagy valami. Úgy nem lesz pozitív értékelésem ha senki nem veszi meg
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Olyat már én is kaptam,nem szoktam megadni mert a chatbeszelgetésben is le lehet az üzletet bonyolítani. Itt hirdetem az MSI laptopot (Olcsóbban adom amennyiért vettem Marketplace) 152 megtekintéssel eddig 0 üzenetet írtak nekem,gondolom az ujonc rang miatt meg a 0 eladás. Valszeg ha a 151+ profilomat nem törlöm le mar rég eladtam volna őket. Tegnap Media Markban hasonló MSI laptop csak 12.genes i5 meg RTX 3050 VGA kártyával 350 ezerbe kerül. Szerintem nem adom én drágán azt a laptopot főleg hogy garanciás,a másikra is 1 ember irt rá de az is benyögte 5 nap várakozás után hogy adjam fel postán vagy másnak el.
Másik kedvencem a Sűrgősen eladó szöveg,ha ezt beleírom akkor máris kapom a 25 ezerért elvinném és társait. Tényleg nem tudom miért jó a másikkal szórakozni. Tisztelet a kivételeknek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szirtimorc #44 üzenetére
Ez a "nem jelenik meg" nálam is van sokszor. Rámír XYZ hogy érdekelné a dolgom utána a következők történnek:
1: Nem válaszol egy idő után
2: Kilép szó nélkül a beszélgetésből
3: Megbeszélünk egy találkozót amire nem jön el/vagy kilép a beszélgetésből.Nem értem hogy egyes embereknek ez miért jó amúgy?
Szerk: Itt is egyre több a link ember sajnos,talán a FB vagy jófogásról jönnek át ide vagy mi?
Szerk 2: Itt a Hardveraprón ezt a rangrendszert nyugodtan lehetne törölni mert semmi másra nem jó minthogy egyesek erre "verjék" magukat. Aki meg most regisztrál annak esélytelen eladnia bármit is mert "újonc" 0 eladással. Elhiszem hogy sok az újonc aki átveri az embereket de nem mindenki ilyen. A régi profilommal is adtam már nem egy újonc tagnak dolgokat problémamentesen,ugyanakkor én is vettem már elég komoly tag rangú embertől nem igazán a leírtaknak megfelelő dolgot itt Hardveraprón. Könyörgöm mindenki így kezdi ha regisztrál az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Facebookon esélytelen hírdetni a sok kamu profil miatt+más számokat mutat a mobilos kliens a hírdetéseknél mint az asztali verziónál. Hírdetés megtekintések,mentések és megosztások nincsenek a böngészős verziónál+idegesitő hogy random számokat ír és napról napra változik pl egyik nap 25-en mentették a hírdetést másnap meg lemegy 5-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest