- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Így van! THX!
Én meg ráadásul RD ram,meg RAMBUSZ párti vagyok. Főleg,hogy most már a soros és párhúzamos architektúrákat erősen vegyítik egy memtokban,szal álmodozok érte,de ha rá is bukkanok egy ilyenre,amihez még találok is egy egyedi vagy speckó csillagáras lapot,akkor is el kell gondolkoznom,amikor meglátom a végkifejletet,hogy a mai ''lelassított fejlődéshez'' ki tudom-e használni?
Most erre a játékokat értem.
Ha jól emlékszek az sg híreiből jutottam el a több erez MHz-es memóriamodulokig és ott szembesültem a több tízezer megabájtos adatátvitellel..Nos ha már itt tartunk fejlettségileg,akkor mi a problem?
Hát az,hogy az átvezető dolgok is rohadt sokba kerülnek és mégsem közelítik meg a leírottakat. És ha pedig milliomos vagy,akkor összeraksz egy ilyem rambuszos cuccot,akkor meg szembesülsz,hogy sem a szoftver ipar és sem a játék ipar (már tudtommal ez külön egység,hiába az is szoftver),hogy semmit nem tudsz rá feltenni,csa szerveres cuccnak tudod kihasználni.
Az a problem,hogy a fejlesztők meg akarják térültetni szinte egy darabon a teljes fejlesztést pl a rambuszos technologiában és nem pedig egyből igényfelméréssel tömeggyártásba viszik át.
Ha én lennék Richy Rich,akkor valszeg nem érdekelne,de nem vok,tehát itt írok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest