Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Ez jó! Ez tetszik!
Ha néznél rendszeresen national-t,spektrumot,frei dossziét...........
Akkor látnád,hogy kezdeti szinten már mindez tökéletesen műkszik,nemcsak a horror vagy egyébb ilyesmi scifi filmekben.
Viszont abban tökéletesen igazad van,hogy a külső perifériák még ott is a hagyományos alapra épülnek és ezért LLOOLL!!!
Én amúgy bízakodóan vagyok abban,hogy 15-20 év múlva már esetleg az én gyerekemet is fel tudom léptetni abba a virtuális idegpályás game-ba
Legalább a sok állatkertet meg vidámparkot megúszom

Az fsb-kre visszatérve: mivel 1066MHz-es (sőt 1200) FSB is van már,így értelmetlen arról a vita. Itt inkább már a többszálas technológia és a magas L2 és L3...Lx chache a döntő szerep.
Szerintem ennek a hóbelebacnak akkor lesz látványos fejlődése,ha egy processzoron belül el lesz ez érve és nem csak a szerverekben a sok összekapcsolt processzoron keresztül.
Bár engen nem hinném,hogy zavarna az ha úgy csinálnák,hogy több procis felépítés és így jönne ki a nagy teljesítmény,de azért akkor már lenne méretbeli igényem is. Vagyis ne nyomjon akkorát,mint egy IFA homok,hanem pl a mostani fél mázsás gépem. Szerintem ez már hatalmas előre lépés volna,de persze akkor ha ez bekövetkezik a fentebb írt időkereten belül.
Ezt a témát sokat lehet feszegetni,mert roppant érdekes és élvezetes.
A topiknyitónak: Így van szerintem is a dolog!
(apróbb eltéréseket nem figyelve)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest