Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
persze tudsz lőni... akkor gyere velem netre, monyuk 1on1 (ha tudod miaz) és meglátjuk ki tud lőni.. azt csak úgy elárulom hogy én sem tudok úgy lőni mint a ''profi'' kategória, de azért az alját megütöm. szal ha 1x lelősz te engem, úgy hogy nem mák, akkor azt mondom hogy tudsz lőni! no comment.
az a leeséses dolog meg szerintem nem uganarról a helyről történt, vagy nem ugyanolyan gravity-vel... -
Mosqu!to
addikt
ez az a dolog, amit kurvára ellenzek! csa cheat-ekkel az ember semmire sem megy! semmit nem tanul! és ezt csak az használja aki 1 idióta! beleértve téged is, mivel akinek ilyen meglátása van a csitekről hogy segédprogram, és csak a profik nem használják az hülyeség! csiteket csak az használ aki láma!!!
bocsi h felidegesítettem magam, de az összes csítert a földbe döngölnék és a gépét sz@rrá törném! ha kell van 1 videóm, ahol 1 lanon megfogták a csítert és enek mi lett a következménye... sztem én ugyanezt csináltam volna: gyereket vállára kapta vmi nagydarab állat, és kiszedték a gépét, kimentek az ajtón, gyerek ledob, gép ledob... a gépből mondanom sem kell, semmi sem maradt! -
Mosqu!to
addikt
áh... akkoris inkább net play... monyuk ha gyenge vagy, akkor meg mész láma szerverre, nem a legskillesebbre(fop.hu, cssc1) monyuk menny akkor a golden house, funny, mazsola, és társai szerverekre... de az biztos h a cs-t elkezdeni botokkal kell! mert ha nem, akkor csak állandó anyázást kapsz a neten
-
Mosqu!to
addikt
minek botozol? monyuk ha még nem tudsz lőni akkor megértem, de monyuk számomra kicist unalmassá vált az amikor a 3. körben van 20 fragem, míg a botoknak max 6...
amúgy van rengeteg cs-s oldal, monyuk jelenleg cs.hu offline, de cscentral-on 100% hogy fent van! (gyk: www.cscentral.com)
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest