Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis1224
tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ferikém már megint sikerült megnevettetned

akik arra születtek, hogy a seggüket is majd vmi robotkar törli ki helyettük pár év múlva. -
atis1224
tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Hát Ferikém ez nagyon tetszett buziskodhatok .......hahhahaha (scar) valamelyik nap én is mondat hogy még a farkamat is ki verné úgy rángat

-
atis1224
tag
Oric és mikor lesz a lakodalom ?

-
atis1224
tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ferikém esküszöm, mindig ezért a ( kiváló hozzá szólásaid ) miatt szeretlek ,
a leg jobban ,az idiótáknak le írod a frankót de tényleg a régi tapasztalatok alapján, és vitatkoznak 
-
atis1224
tag
Én is bocs én csak segíteni szerettem volna ,mert tisztában vagyok vele hogy nincs mindenkinek megfelelő gépe a játékhoz ,nekem se ,de a progi segítségével lett a max 50-60 fps , helyett 80-110 fps em
-
atis1224
tag
Skacok egy pici twek [link] gyengébb konfigok hoz ,a letöltött autoexec cfg-t a játék gyökér könyvtárba kel másolni , a grafikát butítja picit de nem de nem nagyon szemet szúró nekem 20-30-40 fps + pályák függvényében a köszönöm gombért nem fogok megharagudni ,hhahahahahhaha
-
atis1224
tag
Hali all na én kipróbáltam a dx 10 es patchet és működik 1-2 tellót biztos lehet vele rootolni hahahaah a rar kód : hx!15a24.b

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KÖTELEZŐ