Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• meili

tag

válasz Ferdzsoo #8106 üzenetére

Igazad van, írtam is, hogy nem mindenkinek való az én verzióm, és a hardveres walletot értékhatártól függetlenül annak ajánlom, aki rendszeresen küld kriptót.
    Viszont ha valaki (saját felfogása szerint) nagyobb összeggel játszik, akkor ne a felhasználóbarát megoldás legyen a fő szempont.

Az általad felvetett problémát az én módszeremmel így oldom meg:
    - a seedem által generált X különböző címre, egyenletesen elosztva tárolom a BTC-t
    - mivel a privát kulcsokat offline állapotban egyenként ki tudom nyerni, így egy biztonságosnak vélt megoldással egyszerre csak az egyik címről próbálok utalni a kívánt helyre
    - ha az rendben megérkezik és megkaptam érte a pénzt, akkor integrálom be a következő privát kulcsot, így egyszerre csak a kriptóm 1/X részét tudják lenyúlni

Továbbá nem szeretném nyilvánosságra hozni a hogyant, de azt is megoldottam, hogy én sem férek hozzá bármikor a seedemhez, tehát ha valaki most idejönne, hogy azonnal mondjam meg, esélyem sem lenne. Elismerem, hogy nem túl likvid megoldás, de biztonságos.

Új hozzászólás Aktív témák