Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
nort_on
üzenetére
Igen, tudom, azt is néztem, olvastam a hsz-ed korábbról , használtam a keresőt

Közben felvetődött bennem a kérdés, hogy később ha pl fiatra akarom váltani a coinokat és kiutalni, akkor ezt figyelembe véve melyik opció a legjobb.
Keresővel azt találtam, hogy Wise-al csak a beutalás megy de a kiutalás wise-ra már nem oké. Ez tényleg így van? Vagy ez kereskedőoldal függő is?
A sepa kiutalásnál is tök eltérőeket olvastam az egyes váltóhelyekkel kapcsolatosan.Az alap elképzelés az az lett volna, hogy a crypto exchange oldalra/oldalakra amire/amikre regelek oda egy revolut vagy wise kártyát adok meg, amivel feltöltöm a pénzzel, majd ott veszek coinokat tetszés szerint. Olvasgatva itt korábbi hsz-eket, a pénz kivételeknél látok problémákat. Ezek mennyire valós problémák?
Ugyebár ha sepa utalás megy kifele, akkor direktbe utalhatnám ki a magyar bankszámlámra is a pénzt majd a későbbiekben ( az más kérdés, hogy a banknak ez mennyire fog tetszeni )
De ha nem megy a sepa kiutalás, akkor mi van ?
A Revolut/wiset amiatt is akarnám használni, hogy jobban elkülönüljön amit kriptóval kapcsolatosan fizetek be és veszek ki.Đusty
Igen, tudom, hogy arra értetted. Csak mivel még a kriptós oldalra se regeltem be, nem jutottam el oda se hogy netbankon ezeket az adatokat megadjam és lássam hogy mennyi is lenne az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest