Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Manitou

veterán

válasz nort_on #14099 üzenetére

Igen, tudom, azt is néztem, olvastam a hsz-ed korábbról , használtam a keresőt :)

Közben felvetődött bennem a kérdés, hogy később ha pl fiatra akarom váltani a coinokat és kiutalni, akkor ezt figyelembe véve melyik opció a legjobb.
    Keresővel azt találtam, hogy Wise-al csak a beutalás megy de a kiutalás wise-ra már nem oké. Ez tényleg így van? Vagy ez kereskedőoldal függő is?
    A sepa kiutalásnál is tök eltérőeket olvastam az egyes váltóhelyekkel kapcsolatosan.

Az alap elképzelés az az lett volna, hogy a crypto exchange oldalra/oldalakra amire/amikre regelek oda egy revolut vagy wise kártyát adok meg, amivel feltöltöm a pénzzel, majd ott veszek coinokat tetszés szerint. Olvasgatva itt korábbi hsz-eket, a pénz kivételeknél látok problémákat. Ezek mennyire valós problémák?
    Ugyebár ha sepa utalás megy kifele, akkor direktbe utalhatnám ki a magyar bankszámlámra is a pénzt majd a későbbiekben ( az más kérdés, hogy a banknak ez mennyire fog tetszeni )
    De ha nem megy a sepa kiutalás, akkor mi van ?
    A Revolut/wiset amiatt is akarnám használni, hogy jobban elkülönüljön amit kriptóval kapcsolatosan fizetek be és veszek ki.

Đusty
    Igen, tudom, hogy arra értetted. Csak mivel még a kriptós oldalra se regeltem be, nem jutottam el oda se hogy netbankon ezeket az adatokat megadjam és lássam hogy mennyi is lenne az annyi.

Új hozzászólás Aktív témák