- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
még egy gyors szösszenet:
Abu pld pont ezért "kampányol" egyfolytában a PhysX ellen,(teszem hozzá joggal)
mert amig az Nvidia nem akarja támogatni a 10.1-es microsoft szabványt, addig ne jöjjön mindenféle "idióta PhysX-el", (ami egyébként nekem tetszik, csak a mód nem ahogy bevezetik) mert hiszen tök felesleges,,,csak szétveri a piacot, és azzal eggyüt a te, és én játékélményemet,,,Nem volt neked is eddig jó hogy tudtál mindenféle játékkal játszani? De gondolom jó volt,,,Ha viszont visszatérünk a multba mikor kezdődtek a 3d-s kártyák,,,mindegyiknek saját szabványa volt, és csak arra a zsugára irt játékok futottak rajtuk...jó lenne- jó lesz ez nekünk? Mjad jönnek nemsokára a 10.1-es játékok, akkor meg te húzod majd a szád hogy nem futnak olyan sebességel élsimitva, mint "nállunk"...
pedig épp tetszene egy adott bizonyos játék...eddig ilyen problémád nem volt,,,a jövőben lesz ha ez igy folytatódik...ismét kérdezem,,,örülni fogsz neki? Na ez itt nagy probléma,,,nem az hogy kinek "milyen szinű" (brooáááf)
nekem meg 20 centis
és? gondolom legalább annyira nem érdekel, mint amennyire engem sem hogy másnak milyen szinű
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és? gondolom legalább annyira nem érdekel, mint amennyire engem sem hogy másnak milyen szinű