Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Én csak a tapasztalataimat írtam le, ugyanis sajnos elromlott a tft-m (crt is elromolhat
) és most ideiglenesen amég nem cserélik ki (javítják meg
) előkotortam a régi LG flatron 17"-es crt-t (nem adtam el mert annyit úgyse adtak volna érte , hogy megérje...) ,és hát... A külömbség szemmel látható, egy ideig mert azán folyik ki a szeme ettől
-
MaciG
addikt
Egy átlag crt és egy átlag tft közül a tft szebb. A Sony F520-t nem ismerem, de úgy tudom az valmi high end crt. DE ha mondjuk mégis szebb lenne ,mint egy jó minőségű tft, akkor is a tft kisebb, energiatakarékosabb és jobban kíméli a szemet (ami nekem nagyon fontos, mint ahogy már írtam)

-
MaciG
addikt
Most találtam rá a topikra ,de szerintem ez már nem kérdés. TFT jóval szebb, kiméli a szemet (a szemem épsége nekem megér egy kis plusz pénzt) és már elég olcsón is meg lehet kapni őket (nem a 24"+ -os példányokra gondolok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- További aktív témák...
- Samsung U28R550UQR 28 4K IPS monitor hibátlan, dobozos 2DB VAN!
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és most ideiglenesen amég nem cserélik ki (javítják meg
) előkotortam a régi LG flatron 17"-es crt-t (nem adtam el mert annyit úgyse adtak volna érte , hogy megérje...) ,és hát... A külömbség szemmel látható, egy ideig mert azán folyik ki a szeme ettől

)