- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci30
csendes tag
-
Findzs
addikt
én is szedek neo-ferro fol gammát évek óta most napi 2x
de nem tudom minek mert semmit se ér, mikor többet szedtem se volt hatásaezt még nem halottam, hogy a vas tabletta izgatja a beleket
inkább az szokott a baj lenni, hogy szorulást okoz, az átlagembereknél nálam nema vas raktár feltöltéséhez sok idő kell úgyhogy csak türelem
-
Findzs
addikt
nekem is alacsony a vasam, 5.0 volt júliusban
azóta eszek mindennap nyers céklát napi 2x
200ft 1kg és 1 hétre elég, a vas mellett van benne c vitamin és számtalan jó dolog
a gyomorra is jó hatással van mert gyomorsav csökkentő hatása is van [link]
nekem azért alacsony a vasam mert a vékonybél utolsó szakaszán szívódik fel és nekem az hiányzik, kioperáltákajánlatos még probiotikumot szedni ami javítja a felszívódást
nekem is mondta a dokim, hogy vas injekció lesz a vége de egyenlőre 5.9 -re feltornáztam 3 hónap alatt úgyhogy most szüneteltjük az injekciót
egyébként is kinyírja a vénát és az is csak ideiglenes évente párszor meg kéne ismételni egy ilyen 10 injekciós kezelést úgyhogy hosszú távon jobban járok ha megváltoztatom az étrendemetha visszaolvasol írtak itt humet-r szirupról is de az nekem túl drága egyenlőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest