Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
westlake
félisten
ha epito jellegu otleteket szeretnel, akkor adok szivesen..
nagyon egyszeruen le lehet azt vedni, hogy ne tudjon senki csalni a sabilitasi etszteknel..
en sem azt mondom, hogy egy napos tesztrol kuldjenek kepeket, mert az tenyleg kicsit beteges
(hozzateszem, hogy nekem hibazott mar proci 12 ora utan)
pont az ido elennorzese vegett nem a prime95-ot kell hasznalni, hanem a prime-ra epulo stress test 2004 nevu progit.. (ott kiirja az eltelt idot is + a proci aktualis sebesseget!!)
ha jol emlekszem, akkor stress test kozben nem is lehet drasztikusan csokkenteni a proci sebesseget, mert meghal a rendszer, de ezt majd ellenorzom otthon
egy ''teljes'' ss-re en ezeket kernem: cpu-z, clockgen, valami homerseklet monitorozo,
stress test 2004 (futas kozben) es egy task manager process.. fule megnyitva..
ez nekem boven megfelelne.. (mar ha en csinalnek egy ilyen tuninglistat)
nekem ez az instabil eredmenyek kozlese ahhoz hasonlit, mint ha az olimpian egy hosszutavfuto ezt mondana: ''bocs gyerekek, nincs kedvem most lefutni az 50km-ert, mert nagyon faraszto.. viszont elhihetitek, hogy lefutom xx perc alatt es ennek bizonyitasara hoztam is egy videot'' jo-jo.. lehet hogy igazat mond, de nem hiteles
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Automata kávégépek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(hozzateszem, hogy nekem hibazott mar proci 12 ora utan)