- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Vigneau #1038 üzenetére
Nekem is egy teljesen konzervatív Phanteks Enthoo Pro-m van, még az oldallapja is acél, nem a TG-set vettem meg. Három darab ODD slot van benne, amik tele is vannak. Valaki azt írta rá egyszer, hogy '90-es évek... hát, őszintén, annál azért sokkal jobb, mert mindenhová tehető bele 140-es venti, léghűtés meg kb. akármekkora, mert mindent elnyel. Örök élet meg egy nap a ház, lehet ebbe mindent építeni.
-
Pepe78
őstag
válasz
Vigneau #1000 üzenetére
Szerencsém volt. Itthon nem találtam. Németországban az ebay.de volt a megoldás. Ide szállítva olyan 9000 Ft volt az ajánlat. Ismerősöm kinn dolgozik, hozzá 3200 Ft-nyi Eur. Pont ma vette át.
A kedvenc hűtőm így kap még 1 esélyt. Már minimum 5 éve a tulajdonomban van és LGA 1200-n remek volt.
HA megjön megírom, hogy mit tud a BQ Pure Rock-hoz mérten egy 7800x3d tetején csücsülve.Teszem hozzá, hogy most sem rossz. Játékban 60-70 fok között csendben pötyörészik a gépben.
-
Vigneau
félisten
Mára beérett a Cooler Master Elite 110 projektem.
Viszont érdekes, hogy közel fél év eltéréssel vettem a két Thermalright SI-100 hűtőt és érződik némi hanyatlás/spórolás.
1) A két fő rögzítő csavar anyagában szvsz lágyabb lett, könnyebben elnyírható a feje csillag csavarhúzóval. Szerencsére 6mm-es fejű lapos csavarhúzó tökéletes a rögzítésre.
2) A tarozékok tárolódobozkája immáron nem fekete, fényképes kartonpapírú, hanem a hagyományos, vékonyabb fehér papírból van. De ez utóbbi már csak szőrszálhasogatás.
-
Patent az SI-100, én korábban nem is hallottam róla, hanem egyszer csak jött a hűtősben egy igény jópár hete, hogy valakinek egy pici házba kellett volna egy erős hűtő, de pont olyasmi méretben, amit írtál. Sehol nem találtam, aztán utolsó megoldásként felnéztem Amazonra. Akkor lepődtem meg, hogy hát bakker van ilyen TR hűtő is? Ezt itthon miért nem árulják?
-
Szívesen! A Thermaltaken amúgy meg vagyok lepődve, mert nem ezt várnám tőlük. Ha megnézed, hogy milyen drágák a termékeik, már-már a sznob kategóriát fejelgetik... Sőt...
Más: tápegységek terén például a sokat csodált Super Flower is hasonlóan gázos ügyfélszolgálattal rendelkezik, rajtam kívül több panaszos is van, akiknek vagy az RMA ügyintézéssel, vagy egyáltalán a válaszadással is gondban vannak. A Seasonic például 24 órán belül válaszolt és értelmesen. -
Szia,
Szerintem egy levelet megérheti írni a supportnak, hogy mi a helyzet? Ők már csak tudják, hogy a saját termékük mire pakolható rá, esetleg tudnak küldeni utólagos rögzítőkészletet.
Az AM4 és az AM5 furathelye ugyanott van egyébként, ugyanazt a hátlapot használják, inkább az LGA 1700 a kérdőjeles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest