- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-06-20 09:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Lett megoldás habár barbár, illetve sok meló volt .
Csináltam 4 bevágást a lefogatón flexel m3,5 méretben, majd kiköszörültem dörzsárral méretre.
Vettem am 5 alaplapi hűtőfelfogató műanyagot, amiből levágtam a 4 kerek részt ,mint hézagolót . Erre már le tudtam fogatni a gyári platet. Ezután még 2 hosszabb csavar kellett a hűtőlefogatásához ,így sikerült végül.
De hogy legyen valami témába vágó 9800X3D alapjáraton 31 fokos a 24 fokos szobába bootolást követően, netezés közben 40-41 között ingadozik. Úgy hogy még nem nyúltam a biosba, hogy hangoljam .Illetőleg boostol simán 5250 all core .
Egyelőre jónak néz ki de majd hosszútávon kiderül ha teszteket is futtatok.
-
Rowon
nagyúr
-
Rowon
nagyúr
Nekem is egy teljesen konzervatív Phanteks Enthoo Pro-m van, még az oldallapja is acél, nem a TG-set vettem meg. Három darab ODD slot van benne, amik tele is vannak. Valaki azt írta rá egyszer, hogy '90-es évek... hát, őszintén, annál azért sokkal jobb, mert mindenhová tehető bele 140-es venti, léghűtés meg kb. akármekkora, mert mindent elnyel. Örök élet meg egy nap a ház, lehet ebbe mindent építeni.
-
szasanyi
félisten
-
Pepe78
őstag
Szerencsém volt. Itthon nem találtam. Németországban az ebay.de volt a megoldás. Ide szállítva olyan 9000 Ft volt az ajánlat. Ismerősöm kinn dolgozik, hozzá 3200 Ft-nyi Eur. Pont ma vette át.
A kedvenc hűtőm így kap még 1 esélyt. Már minimum 5 éve a tulajdonomban van és LGA 1200-n remek volt.
HA megjön megírom, hogy mit tud a BQ Pure Rock-hoz mérten egy 7800x3d tetején csücsülve.Teszem hozzá, hogy most sem rossz. Játékban 60-70 fok között csendben pötyörészik a gépben.
-
Rowon
nagyúr
-
Rowon
nagyúr
-
HaZsolt
őstag
-
Rowon
nagyúr
-
Vigneau
félisten
Mára beérett a Cooler Master Elite 110 projektem.
Viszont érdekes, hogy közel fél év eltéréssel vettem a két Thermalright SI-100 hűtőt és érződik némi hanyatlás/spórolás.
1) A két fő rögzítő csavar anyagában szvsz lágyabb lett, könnyebben elnyírható a feje csillag csavarhúzóval. Szerencsére 6mm-es fejű lapos csavarhúzó tökéletes a rögzítésre.
2) A tarozékok tárolódobozkája immáron nem fekete, fényképes kartonpapírú, hanem a hagyományos, vékonyabb fehér papírból van. De ez utóbbi már csak szőrszálhasogatás.
-
vezeralmos2
senior tag
-
Rowon
nagyúr
-
Rowon
nagyúr
Patent az SI-100, én korábban nem is hallottam róla, hanem egyszer csak jött a hűtősben egy igény jópár hete, hogy valakinek egy pici házba kellett volna egy erős hűtő, de pont olyasmi méretben, amit írtál. Sehol nem találtam, aztán utolsó megoldásként felnéztem Amazonra. Akkor lepődtem meg, hogy hát bakker van ilyen TR hűtő is? Ezt itthon miért nem árulják?
-
szasanyi
félisten
-
Rowon
nagyúr
-
Rowon
nagyúr
-
Rowon
nagyúr
-
Rowon
nagyúr
Szívesen! A Thermaltaken amúgy meg vagyok lepődve, mert nem ezt várnám tőlük. Ha megnézed, hogy milyen drágák a termékeik, már-már a sznob kategóriát fejelgetik... Sőt...
Más: tápegységek terén például a sokat csodált Super Flower is hasonlóan gázos ügyfélszolgálattal rendelkezik, rajtam kívül több panaszos is van, akiknek vagy az RMA ügyintézéssel, vagy egyáltalán a válaszadással is gondban vannak. A Seasonic például 24 órán belül válaszolt és értelmesen. -
Rowon
nagyúr
Szia,
Szerintem egy levelet megérheti írni a supportnak, hogy mi a helyzet? Ők már csak tudják, hogy a saját termékük mire pakolható rá, esetleg tudnak küldeni utólagos rögzítőkészletet.
Az AM4 és az AM5 furathelye ugyanott van egyébként, ugyanazt a hátlapot használják, inkább az LGA 1700 a kérdőjeles.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Azonnali fotós kérdések órája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Suzuki topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB W11
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tetszenek az ITX gépek, de valahogy már nagyon kicsi mind. Legalább egy optika hely kellene nekem is, olyan házat meg nem találok mostanában, amibe belemegy egy rendes 5,25 előlapi panel.