Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Szia!
Egy 2x3 órás teljes Testmem5 és OCCT stressz teszt alkalmával (Ahol 100%on ment egyszerre a proci, a ram, a vga ebben a kis házban) volt max 79 fokon a proci Hwinfoval monitorozva. De ezek szélsőséges tesztek.
Játékban 60-65 foknál feljebb nem ment sosem.
Szerintem jól teszi a dolgát. -
Szia,
Nekem nincs ötletem. ID-Coolingból járt már nálam kettő darab hűtő, én nem voltam elájulva a ventilátorok minőségétől. A Zalman jónak tűnik, de élőben még nem láttam, nem is próbáltam. Tesztek alapján jó kis hűtő.
Thermalrightból volt már nálam három darab hűtő, a legerősebb egy Phantom Spirit. Az nagyon halk, de igazából én csak 88 watt körül adtam neki, azt meg nevetve kihűtötte hangtalanul. ~200 watt környékén már biztos lenne hangja annak is.
Én ezek közül a Thermalrighttal tennék egy próbát, bár több helyen írják, hogy magas terhelésen hangja van, ami azért nyilván normális dolog. Ha esetleg még külföldről hajlandó vagy rendelni, akkor valamelyik Phantom Spirit:
Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest