Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Mára beérett a Cooler Master Elite 110 projektem.
Viszont érdekes, hogy közel fél év eltéréssel vettem a két Thermalright SI-100 hűtőt és érződik némi hanyatlás/spórolás.
1) A két fő rögzítő csavar anyagában szvsz lágyabb lett, könnyebben elnyírható a feje csillag csavarhúzóval. Szerencsére 6mm-es fejű lapos csavarhúzó tökéletes a rögzítésre.
2) A tarozékok tárolódobozkája immáron nem fekete, fényképes kartonpapírú, hanem a hagyományos, vékonyabb fehér papírból van. De ez utóbbi már csak szőrszálhasogatás.
-
Patent az SI-100, én korábban nem is hallottam róla, hanem egyszer csak jött a hűtősben egy igény jópár hete, hogy valakinek egy pici házba kellett volna egy erős hűtő, de pont olyasmi méretben, amit írtál. Sehol nem találtam, aztán utolsó megoldásként felnéztem Amazonra. Akkor lepődtem meg, hogy hát bakker van ilyen TR hűtő is? Ezt itthon miért nem árulják?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest