Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Mára beérett a Cooler Master Elite 110 projektem.
Viszont érdekes, hogy közel fél év eltéréssel vettem a két Thermalright SI-100 hűtőt és érződik némi hanyatlás/spórolás.
1) A két fő rögzítő csavar anyagában szvsz lágyabb lett, könnyebben elnyírható a feje csillag csavarhúzóval. Szerencsére 6mm-es fejű lapos csavarhúzó tökéletes a rögzítésre.
2) A tarozékok tárolódobozkája immáron nem fekete, fényképes kartonpapírú, hanem a hagyományos, vékonyabb fehér papírból van. De ez utóbbi már csak szőrszálhasogatás.
-
Patent az SI-100, én korábban nem is hallottam róla, hanem egyszer csak jött a hűtősben egy igény jópár hete, hogy valakinek egy pici házba kellett volna egy erős hűtő, de pont olyasmi méretben, amit írtál. Sehol nem találtam, aztán utolsó megoldásként felnéztem Amazonra. Akkor lepődtem meg, hogy hát bakker van ilyen TR hűtő is? Ezt itthon miért nem árulják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- RAM topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest