Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet210
őstag
válasz
hoinwoik
üzenetére
Konkrétan a hűtő bordára gondoltam, azt nézd meg, hogy rendesen van-e odafogatva a procihoz.
Egyébként fogd meg a hűtőbordát és nézd meg, hogy milyen meleg.Ha meg tudod fogni akkor a lap mér félre ha oyan forró, hogy megégeti a kezed akkor nem mér félre és gáz van.
Szellőzik rendesen a házad?Bár ha nem is szellőzik rendesen ilyen értékek akkor is durvák.
Milyen házad van?
Estleg próbálkozz olyannal hogy oldallap levesz és egy + ventivel hűtöd(estleg szobaventivel) prób képp. -
Peet210
őstag
Még épp elmegy, gondolom gyári hűtővel megy.
Ezen hőmérsékletek lejebb tornászhatők a ház jobb szellőztetésével meg/vagy egy jobb procihűtővel.Ha nem is drasztikusan de ezek ált. segítenek.
De így se kell félned nem fog problémát okozni.
Ha 70°C fölé megy akkor az már lehet hogy nem túl jó. -
Peet210
őstag
válasz
GS9 Miller
üzenetére
A lényeg az lenne hogy egy venti elől szívja befele a levegőt, egy venti hátul pedig nyomja kifele azt, és meg van a kereszthuzat.A meleg levegő nem reked meg a házban hanem mozgásban van.
-
Peet210
őstag
Nekem Intel P4 630-as Prescottom van.Gyári hűtővel 3255MHz-en 22-23°C szóbahőmérséklett mellett 28-29°C(nem szoftveres mérés mert az 23°C mutat).Több órás terhelés alatt(nem játék) 56°C-t ért el gyári hűtővel.Prescott-tól ez egy nagyon jó teljesítmény szerintem.
Sicilian:Azért kérdeztem mert üzemelés közben a procid szobahőmérsékleten van ami kicsit furcsa
(gondolok itt szoftveres mérési pontatlanságra)
[Szerkesztve] -
Peet210
őstag
-
Peet210
őstag
válasz
intelfan
üzenetére
Én a venti szabályzást teljesen rábizom az alaplapra.
Ha alapbó 59°C akkor az gáz bár akkor lehet hogy felül mér az érzékelő.Pontosan hogy van kialakítva a házad szellőzése, és milyen a gyári hűtőd?
DeSanto :Igen gondoltam hogy te is a bordákra gondolsz
csak a félreértése elkerülés végett írtam 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(gondolok itt szoftveres mérési pontatlanságra)
csak a félreértése elkerülés végett írtam 
.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)