- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaphire
csendes tag
válasz
Fekete Fény #217 üzenetére
Szasz! Van benn egy Ház hűtő meg le van véve a gép oldala. Bár azon gondolkodtam hogy itt vmi mérési hiba lehet mert működik prímán meg asszem van vmi olyasmi is hogy ha 70 fok fölé meg y akkor leállí vagy újraindul... ja meg megnéztem hogy mégis mennyire meleg a borda meg ott körülötte a cuccok és igaz csak ''tapizás '' módján csekkoltam le de egyáltalán nem éreztem melegnem a dolgokat. Az jutott még eszembe hogy az elképzelehető hogy a biosz vagy a progi nem jó kezeli a 2 magot és összedja a hőméréskleteüket? mert pl ha 80°C inditáskor akkor a 40 az még egész reálíis is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- Steam topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest