Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
deefun
csendes tag
Üdv!
Nekem is pont ez a gondom! EP35DS3-asom van, E7500-as procin egy XIGMATEK 1283-as igencsak komoly hűtő, és tuning nélkül 80 fok felett van full terhelésben, alapon meg 40-fok, ami azért fura, mert amikor beleraktam először a procit, 26 fokos volt, terhelve meg 36! Semmit nem változtattam rajta az égadta egy világon, csak beraktam még egy ventilátort a gépbe, de az nem változtatott semmit! És az előző procimmal is ugyan ezt csinálta, nem változtattam rajta semmit, és mégis néha elkezdett sípolni hogy baja van! Leszedtem a hűtőt és visszaraktam, mert semmi baja nem volt a pasztázásnak meg semminek, és működött megint jól! Aztán megint meghülyült!
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mert azért ez nemminden napi .Legalább is szerintem.