Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
1:1-be én is elgondolkoznék..Ok, hogy az kendermagos, de unalmas, a 8400 szórakoztatóbb, s ha meg eladod..Hagyd az 5200-at, 3200-est vegyél!
-OK mert láttam kopasz tfonjában, hogy hívtunk. Előtte tudom, hogy Ibrányban meg Debrecenben a Barbárban is voltunk, s utána kikötő, csak..Mi a francért keltem a Hajdúhadházi rendőrségen hajnal 4 körül?-
-Ja! Eladó lesz a 3200-es kis brutálom! Nem Yolan, ezt most nem Neked írtam, s nem azért
- Milyen kabát köllene? Alpha Bombert (39.000FT), tudok Szombathelyen 14.000-ért, csak el kell menni oda, s ugye most meg már nincs kocsi (érdekes módon a rendőrségen szétment az alváz stb..-Ők állítják, hogy úgy volt (ha-ha)-, No meg jogsi se, de az ugye Neked meg van..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Egér probléma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- Milyen kabát köllene? Alpha Bombert (39.000FT), tudok Szombathelyen 14.000-ért, csak el kell menni oda, s ugye most meg már nincs kocsi (érdekes módon a rendőrségen szétment az alváz stb..-Ők állítják, hogy úgy volt (ha-ha)-, No meg jogsi se, de az ugye Neked meg van..