Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jóreggelt Nektek !
Hehe.
Köszi. Értem mire gondolsz amúgy. De kipróbáltuk, hogy összenyomtuk, tehát ugye ráraktuk, utána meg megnéztük, hogy hogy néz ki a borda alja, és szétnyomta a pasztát. Meg átlátni nem lehet a borda alatt. Úgymond nem lötyög rajta. Lényegében melegebb nem lett pasztázás után, mint előtte volt. Csak egyszer csinált olyat, h 50-60 fok volt a lap, úgy h előtte meg 40 körül volt.
Jam, akkor azt mondod, hogy szedjem ki a pöcköt, húzzak rá valami alátétet, olyasmit ami ott belefér az alaplapi borda lyukjába, és úgy tegyem vissza? Az a gáz h ami van alátétem, az elég vékony, meg sztem nem is fér ott el rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- A10-5800k
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest