- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
krammerka #17893 üzenetére
Lipi megkeresett priviben ez ügyben, amit tudtam, elmondtam neki.
Leírom itt is, amit tudok.
A lapot anno cseréltem itt a PH.-n, egy X48 DQ6-ot adtam, és kaptam mellé némi kp.-t.
Amikor hozzám került, alapból sz@r volt, [link], akivel cseréltem, Ő is akkor vette, és elmondása szerint nem is használta.
Teljesen korrekt volt, [link], a történet nagyjából itt le van írva.
Az Ipon a lapot cserélte egy újra, doboz, tartozékok maradtak a régiek, ez a papírjaiból gondolom, egyértelmüen kiderül.
Közben Én az akkori E8200-amat visszaköltöztettem a DS4 lapomba, amikor a lap megjött, egy E5200 került bele, ami gond nélkül ment, igaz a max fsb 335 körül volt, mint a legtöbb 5200-nál.
Ezzel, azt hiszem, nem volt olyan hű, de nagyon túlhajtva.
Aztán eladásra került a komplett gépem, amit alapból a DS4-el hirdettem meg, opcióként választható volt hozzá az UD3R.
Az új tulaj azt választotta, így azzal került átadásra.
Nálam ennyi volt eme lap története a teljesség kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest