- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Chaser #13685 üzenetére
Kell a kukimnak! Nem értettél, elbeszéltünk 1más mellett.
Van egy cpu ami pár hetes, tehát garis. Ha eladom leszarom azt, hogy 1,2v-ot vagy 1,9-et kap, a vevő dolga. Miért én gariztatnám? Szája-keze van Neki is. Ha elégeti majd elhajtják. Viszont..Itt a quadom pl. több mint 2 év garival még. Ha eladom egy dezentornak mert sokat ad érte és tudom , megküldi majd rendesen, akkor mondjam neki: Nézd! Itt a garpapír, de én nem adom oda, mert ha nem állok melleted, ki tudja mit csinálsz vele? Lószart. Odaadom és leszarom mit csinál vele.Van itt vagy jó másfél milláért garpapír Iponos, vegyítve. Ha vki akinél van belőle 1-1 vga stb.szól, hogy meghótt, kap egy fénymásolatot arról a papírról amin a vga-ja szerepel, intézze a garfutárt. Érdekel engem, hogy előtte akár mikróba is tette? Nem.
Ezért nem értettem, mire írod. Neked oly mind1, mi lesz vele, gariztatni az új vevő 8ez esetben én) gariztatnám..Ennyi. Kben már tárgytalan. Eladtam. Igaz még nálam lesz, de már kaptam helyette egy 7400-ast.
-na..látod az papír nélküli , pedig 2 hetes. Igaz..(engem nem érdekel) egy Bp-i egyetem rendszergazdája vette oda az egyetemre (elvileg) és persze sose volt ott gépbe...
Az un.öcsém nekiadta a 2180-at az került be helyette.(haverok) Ez meg hozzá. Balszerencséjére a kis IB9-es lapja beszart, így 1 napig se ment a gépe, most itt van. Mivel ehez jó a g31-es is olcsón, és megy majd 4GHz-et alacsony fesszel, elcseréltük, s nem kajtat p35-ért meg nagyobb tápért stb.., hogy a 7xxx is 4GHz-en sétálgasson. Neki csak a MHz a lényeg. Szóval..van egy új 7400-as procim. (igaz, ez se kell, sztem be se teszem a gépbe, megy apróba)(#13692) subaruwrc : Hát..ja. Pedig..dóógoztam vele sokat. Wprime 4725-ön simán megy
-ez tök ok, tetszett-
(#13689) Devid_81 : Jaja.Még holnap megnézek 1-2 dolgot és nálam be is fejezte a pályafutásást..Lehet azért csak be kellene tenni ezt a 7400-at, hátha valami kis brutal. Bár mikor véletlenül beindult a lap (memkezelése szart be), asszem valami 1,275 körüli feszt láttam biosba. Abitnál meg a Vid az adható legkisebb, tehát ez lesz a vid-je, ami nem egy brutal procit sejtet, igaz sose néztem a 7xxx szériát, lehet, hogy tévedek..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest