Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Nem és nem is fogom.CPU fesz marad normálon,mindenképp.Nem alulfeszelek,meg tuningolok.Messze nincs végigzongorázva még alapfeszen se,mert mint írtam biosba nem is nyúlkáltam.Refek is normálon,és azok állítása ált segít,meg hát nem is ez a max norm feszen.
Amugy energiatakarékos fogyasztás hogy teccik.?Szerintem jó nagyon így,és a 3.6ghz is messze jó,4 maggal.Na jó van megyek tényleg a postára,mert bagirának holnap postázni kell az amd-t,és nem lessz procija.

Na amugy nézd meg lipi prociját 1.088v-on,és hasonlítsd össze az én 1.184v-ommal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Autós topik
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Ford topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest