- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13434 üzenetére
Nem és nem is fogom.CPU fesz marad normálon,mindenképp.Nem alulfeszelek,meg tuningolok.Messze nincs végigzongorázva még alapfeszen se,mert mint írtam biosba nem is nyúlkáltam.Refek is normálon,és azok állítása ált segít,meg hát nem is ez a max norm feszen.
Amugy energiatakarékos fogyasztás hogy teccik.?Szerintem jó nagyon így,és a 3.6ghz is messze jó,4 maggal.Na jó van megyek tényleg a postára,mert bagirának holnap postázni kell az amd-t,és nem lessz procija.
Na amugy nézd meg lipi prociját 1.088v-on,és hasonlítsd össze az én 1.184v-ommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest