- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #13434 üzenetére
Nem és nem is fogom.CPU fesz marad normálon,mindenképp.Nem alulfeszelek,meg tuningolok.Messze nincs végigzongorázva még alapfeszen se,mert mint írtam biosba nem is nyúlkáltam.Refek is normálon,és azok állítása ált segít,meg hát nem is ez a max norm feszen.
Amugy energiatakarékos fogyasztás hogy teccik.?Szerintem jó nagyon így,és a 3.6ghz is messze jó,4 maggal.Na jó van megyek tényleg a postára,mert bagirának holnap postázni kell az amd-t,és nem lessz procija.
Na amugy nézd meg lipi prociját 1.088v-on,és hasonlítsd össze az én 1.184v-ommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest