Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Ilyet már én is tapasztaltam.
A konkrét okát nem tudom, de én valami olyanra gondolnék, hogy a háttérben futó szolgáltatások/programok jobban terhelik azt a magot, amelyiken kevesebb "lépés" van. Viszont a következő tesztre való váltás az nagyjából azonos időben történik, emiatt a "terheltebb" mag is automatikusan lép a köv tesztre, függetlenül attól, hogy addig hány kör ment le.
Mondjuk ennek valamelyest ellent mond, hogy ez nem mindig van így, tehát sok esetben azonos számú teszt fut le.
De ez csak az én "logikám/elgondolásom". -
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #12398 üzenetére
Az valamivel jobb.
Mondjuk végre örüljünk, hogy tuningnál is működnek az energiatakarékossági "kütyük".
Nálam 1,25v-ról 1,06-ra veszi vissza.
Viszont érdekes dolog, hogy alulfeszelni 1v-ra tudom (ennél kisebbet nem lehet beállítani) viszont ezt idle-ben visszaveszi 0,864--re.
Kár hogy nincs még 1tized lépcső lefelé.
Nah de túl sok mindent várok már el egy középkategóriás laptól. -
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #12395 üzenetére
Na így má' egész baráti, jó lesz az.
A tesztet meg majd meglessük.Én is lazábbra vettem a "figurát" míg lesz külső vga-m. Netezni, filmezni bőven elég így is.
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #12290 üzenetére
Hát ha tutira jó lesz, akkor még lehet ebből akármi is.
Én is elég jó áron tudtam eladni a ddr2-eseket, csak sajna boltból kellett vennem 3-ast, de még így is megérte - teljesítményre pedig tényleg nem sok különbség van. DDR3-nál olyan 1600 fölött jön ki inkább az "ereje".(#12291) lipi67:
Ezen besz.rtam - ez így sok volt éjszakára. Megyek is, mert ezt a "megnyilvánulásod" ki kell pihennem.
Jó Éjt Mindenkinek!
-
lizakattila
senior tag
válasz
darál0w #12288 üzenetére
A kutya is abba döglött bele.
Am a proci kitesztelt, tehát tuti megy az L+ vagy próba cseresznye alapon lesz?
A lapválasztást meg megértem. Jelen helyzetben én sem váltanák már ddr3-ra, rohadtul felmentek a ram árak mostanában.Nálam is kb. 2-3 éve egy X2 5400BE szaladgált egy darabig.
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #12285 üzenetére
Keresni fogom. Természetesen én még arról sem tudok, hogy létezel.
Olvastam "odaát" a főemlősök betolakodóiról szóló irományt - baromira tetszett így megfogalmazva.(#12284) darál0w: há Te Te Te... micsinász? Majd ne gyere ide sírni, hogy mennyire megbántad.
Na jó, csak vicc volt.
-
lizakattila
senior tag
kimi02, kulerr, bzs73: Köszi!
lipi67: Amúgy élek.
Voltam próbanapon (külföldériás fickókámnál a mosóban) - hát érdekes, meg nem hiszem, hogy folyamatos meló lenne. Úgyhogy most már megkeresem Csórát.
Milyen szép reggel, összegyűlt a topik "magva", pörögnek a dolgok!
Csatlakoznék én is, köszönjük Jorus-nak a helyet az oldal számára, és természetesen köszönet akoska07, krammerka és lipi67 hogy ilyen lelkesen viszitek tovább az oldalt!
-
lizakattila
senior tag
válasz
kulerr #12259 üzenetére
Hát nem tudom. Én olvastam már azt is, hogy kompatibilisek lesznek, meg olyat is, hogy az új (talán 2011-ben megjelenő) 1155-ös foglalatú, Sandy Bridge-s processzorokhoz már új, 6?? sorozatú chipkészletes lapokra lesz szükség.
Úgyhogy számomra ez még rejtély, hogy mi lesz. -
lizakattila
senior tag
Kicsit gyakorolgattam én is ma.
Eredménye:
4098@1,152v
4450@1,248v
4538@1,284vHa rendbe lesz a "költözködés" akkor tegyétek már be légyszi a táblázatba.
Ez pedig ha esetleg így is megfelelne, akkor a max oc/max bclk kategóriába: LINK
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #12090 üzenetére
Meg ne hódd magad nekem!
Sok időd van még, úgyhogy várd a cuccaidat - az éjszaka álmodtam.
Egy asztalnál ültünk egymással szembe és pálinkáztunk.A gyerekek meg valami sütit ettek, meg kóláztak.
Épp az utolsó feleseket töltöttem ki az üvegből - na erre nem odamászott a gyerek mellém és felkeltett.
Úgyhogy ezt be kell pótolni élőben. -
lizakattila
senior tag
Nah... keresgélek én is valami "hűvösebb" 24/7-es beállítást.
Szerintem ez már így marad lassan: 4208@1,188v 1,5 óra prime blend.sz.j: brutális az a proci, ebben a lapban meg tényleg nagyot alkotsz vele.
lipi67: Látom sikerült életre kelteni a CellShock ramokat, gratula, van kitartásod.
Nekem is kellene valami nagyobb házat és ventiket szerezni, mire "beköszönnek" a melegek. Megvárom a Te hűtés átalakítások, hogy hogy szuperál, aztán majd koppintok ötletet.kimi02: Látom még mindig tudsz Te is javítani, újat mutatni. Legalább az "új" bios-sal lesz még egy kis kihívás.
Akossal mizu, tud valaki valamit? Gondolom család, meló.... ritkábban van.
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #11947 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert én a sima "bedugós" lefogatóval kaptam, ami csak 775-re jó.
Mondjuk megoldottam, hogy jó legyen ehhez is, de azért így nem az igazi.
Sajna csak Pesten találtam webshopban crossbowt (ami jó minden foglalatra), az egész ~2k, de mire kiszállítanák majd 4k.
Áldom az Intel eszét, furattávok: 775-72mm, 1156-75mm, 1366-80mm.Ez az egy dolog legalább jó az ájemdében, hogy ott csak 1 féle lefogatás van (ha jól tudom).
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #11930 üzenetére
Szerintem nem éri meg.
X38 chipset sem egy fsb bajnok, szerintem annyit tud a p35 is - itt most wolfiról beszélek.
Akkor pedig ugye tényleg ott a memória csere is, és 775-tel + ddr3-mal szerintem nem leszel előrébb, mint egy kicsit húzott ddr2-vel.
(Amikor a teszteket csináltam, akkor néztem, hogy 1333MHz-es ddr3-as cl7-es ram nem sokkal gyorsabb, mint 1066MHz-es ddr2-es cl5-ös)
De ez csak az én véleményem. Majd mondanak valamit az okosok is. -
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #11921 üzenetére
Memóriáknak tényleg jól felment az ára mostanában.
Érdekes, mert amióta én is lecseréltem a dolgokat, nem is nagyon jártam az apróban azóta. Mondjuk nem mintha lenne miből vásárolnom, de még nem is nagyon nézelődtem.Viszont új dologra jöttem rá: bootolásnál post képernyőn, ha f11-et nyomok, akkor előjön a memtest 86+ tesztprogi (asszem valami 2,11-es verzió, ha jól emlékszek), automatikusan be van építve a lapba (biosba). Tök jó, mert nem kell cd-ről bootolgatni hanem egy "nyomásra" ott van.
-
lizakattila
senior tag
-
lizakattila
senior tag
válasz
barnam_ #11857 üzenetére
Erről beszélek én is.
Tudom, hogy "költői kérdés" volt, de igen, én is tudnék kapásból 2-3 tesztet linkelni, amiben mindez megtalálható.
Nem bántom én az Amd-t, tényleg ár/teljesítmény arányban igen jókat alkottak mostanában; lehet, hogy ez a baj, hogy most már lassan az Intelnek is lesz hasonló alternatívája és ez szúrja a szemét egyeseknek. Na de már nagyon off off, legalább Mi ne szemeteljünk még ide is ezzel. -
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #11849 üzenetére
Jaja, ment az Intel - Amd "vita". Ami engem személy szerint nem is zavarna, de unom már, hogy minden totyikban ezt csinálják. Most komolyan, ha valakit tényleg szakmailag is érdekelne a dolog, dönteni nem tudna ez alapján hogy mit vegyen, másrészt, meg oldalakat kell lapozni emiatt, hogy értelmes dologra leljen.
johniee (#11837): remélem valamelyik reggel én is egy ilyen 5gHz-re ébredek.
-
lizakattila
senior tag
Nah.. volt egy win reinstall, kicsit nyúztam még a procit meg a ramot.
4120@1,152v
Nem is rosszak ezek a Kingmax ramok 1333@cl9-esek eredetileg, ahhoz képest jól elszaladgálnak 1500 körül cl8-ban. -
lizakattila
senior tag
válasz
barnam_ #11601 üzenetére
Magok száma nálam is 1 alapból (amikor először lefuttattam meg is lepődtem az eredményen
).
Minden alapon, 32M: 16,655mp, 1024M: 531mp
Csinálhatnák még pár tesztet összehasonlítás képpen.(#11606) hackeeeee: jelenleg egy 256Mb-os 3850 van a gépben. Úgyhogy nem valószínű, hogy procilimitbe ütköznék bármelyik gamében is.
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #11604 üzenetére
Az a baj, hogy az nem egészen annyi volt, de jó is lenne.
De gondolom Neked nem kell bemutatni, hogy a biostar tuningnál is visszaveszi a feszt (én hüle, tesztelgetem és elfelejtettem kilőni az energiatakarékos kütyüket).
Asszem biosban 1,38v volt beállítva vcore-nak.(#11601) Aggregátor: Természetesen megnézem Neked az alaperedményeket is.
-
lizakattila
senior tag
válasz
barnam_ #11598 üzenetére
THX! Igen, elég kevés eredmény van még. De addig legalább örülhetek egy kicsit, hogy az elején vagyok.
Nah.. néztem neked gyorsban egy WPrime 32M-et: 10,262sec@4846MHz -
lizakattila
senior tag
Könnyes jó reggelt Mindenkinek!
Hát én már nem ismétlem meg a nagy többség véleményét.
De legalább 1 pozitív változást is tapasztaltam, most már a fórum is középre lett igazítva.
Ill 2, mert oda-vissza lehet futni a fórum és az apró között (vagy ez edig is megvolt?). -
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka #11475 üzenetére
Azt az 1,25+, tehát a 3. oszlopba szántam. Vagy az nem az e fölötti feszen készült eredményeket jelenti.
(#11476) hackeeeee: hát igen, melegszik. Valszeg erre is igaz az alacsony vid (1,1v)= melegebb elv.
Mondjuk a ház is bent van az asztal alatt, alig van szellőzés körülötte, meg paszta is valami noname volt csak itthon.(#11477) Aggregátor: nem hiszem, hogy emberi feszen menne. Itt már kezd nőni a feszigény is. Lásd 4400@1,248v --- 4516@1,29v.
És igen, nem nagyon tudjuk még, hogy gyakorlatban hogy viseli a magasabb feszeket hosszabb távon. Bár Intel max 1,4-ig írja. De valszeg nem én leszek az, aki tartósan így fogja használni.
Jelenleg is 3806@1,08v-on megy, ramok 1387@cl7-ben.(#11472) kulerr: Én is úgy gondolom, hogy valahol E8xxx és Q9xxx között lehet nagyjából teljesítményben.
-
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #11469 üzenetére
Lehet, hogy lesz videokarim hamarosan (egyelőre csak 1 egyszerűbb, hogy kiváltsa az integráltat), úgyhogy majd lesz még tesz.
Csak működne már vele rendesen az Everest, meg a többiek.
Felraktam az új biost, erre most már a saját progija is elkezdett sz@rakszani, de tuningban legalább jobban muzsikál.
Nem volt még olyan procim, amivel 4500 fölött prime-olhattam volna, úgyhogy most örülök kicsit. -
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka #11467 üzenetére
Jó reggelt!
Köszi, hogy felraktad.
Vid: 1,1v (ennyit állít be normál feszen).És akkor az 1,25v+ opcióba, ha kérhetem még: 4516@1,284v
(#11464) lipi67: ha tudsz konkrétumot, akkor majd szólj.
(#11461) bzs73: -
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #11454 üzenetére
Most azon vagyok, hogy kerítsek valamit bele, valami hasonló kategóriát, mint írtál, csak hogy ne az integrált vga legyen (lehet, hogy pár napra tudok kölcsönkérni valamit).
Ill még a feszekkel is csínján bántam. Amit eddig adtam biosban max, az cpu: 1,25v, vtt: 1,22v, ram: 1,6v.
Lehet megnézem, hogy mennyi amin még esetleg bootolni tudok. -
lizakattila
senior tag
Jó reggelt!
(#11426) lipi67: Köszi! Nem nagyon tudtam mire számítsak én sem eredmények terén. Nincs még túl sok belőle sehol, így viszonyítási lap is elég kevés.
Egyenlőre itt a vége, mert a beépített gpu-t használom és nem nagyon akar 200bclk fölé menni.De addig legalább stabilnak tűnik.
(#11427) Aggregátor: Jó ez az eredmény, főleg így p35-ben 480 fsb.
Jó lenne látni hogy megy egy p45-ös lapban.
(#11433) krammerka: Egyelőre ezek lehetnek végleges eredmények:
1-1,15v: 4010@1,116v
1,15-1,25v: 4406@1,248v
Sajnos egyik képen sincs everest, mint írtam még sajna nem akar együttműködni, ill csak a RealTemp írja rendesen a hőfokokat. Azt, hogy felrakod/felrakjátok-e agy a táblázatba, azt Rád bízom.
Remélem hamarosan jönnek újabb verziók, amikben már benne lesz az i3 támogatás is. -
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #11423 üzenetére
Nah, alakul ez, "kicsit" visszafogtam a ramokat is.
4406@1,248vNah ilyen primeom se volt még, nem az eredményre értem.
(A gyerekkel valami történt, elrontotta a gyomrát, vagy nem tom. Sikerült neki telibe rókázni a billentyűzetet, egy kicsit a monitort is, meg természetesen az anyja is. Prime közben szedtem szét és takarítottam ki a billt, monitort.
Bocs a gyengébb idegzetűek és gyomrúaktól.) -
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #11395 üzenetére
Nah itt lesz pár eredmény a teljesség igénye nélkül. Semmi extra beállítás, buherálás, 4340MHz-en.
SuperPI 1M
PiFast
3DMark06 CPU csoreCinebench-et elfelejtettem itt megnézni, asszem 4GHz-en adott olyan 10ezer párszázat.
Csak szívtam még egész nap, mert nem tudtam 190 BCLK fölé menni, mert auto emelte az "igp" órajelét is. Aztán isteni szikra, van új bios. Fel azt, és így már lehet állítani azt is függetlenül.
Most primeoltam 4400@1,248v-on, de kb 20 perc után eldobta. Lehet azért mert az 1333-as cl9-es ramokat 1600-on hajtottam cl8-ban. -
lizakattila
senior tag
-
lizakattila
senior tag
válasz
krammerka #11386 üzenetére
Egyelőre tekintsük véglegesnek ezt: 4010@1,116v
Majd döntsd el, hogy mehet-e a táblázatba (Everest nincs, mert csupa baromságot ír ki).CPU: Core i3 530 FPO: L939B584T
Alaplap: Biostar TH55XE
Ram: 2X1Gb Kingmax 1333
Hűtő: (kicsit moddingolt) Xigmatek Red Scorpion -
lizakattila
senior tag
válasz
lipi67 #11358 üzenetére
Hát igen... kicsit (nagyon) bugos még vele minden.
Hát nem egészen dvd-re gondoltam.
Én p35-ről váltottam erre. Tehát még kicsit nem árt tanulmányoznom, hogy az a töménytelen beállítási lehetőség hogyan függ össze, minek mennyit kell/lehet adni.(#11359) Aggregátor: igen, az még azzal volt. Most a xigma van rajta, és így netezés közben 25fokot ír a saját progija (a szobában kb 20-21 fok van).
De szerintem sem lesz gond. Kíváncsiságból körbetapogattam a gyári hűtőt is, amikor összeraktam és tényleg még szinte langyos sem volt.
Úgyhogy legalább ezt az egyet (hőfok) talán rendesen mutatja. -
lizakattila
senior tag
(#11349) lipi67: hát az úgy történt, hogy lap, proci, ram, vga, szval a fő elemek elkeltek, egy napon minden.
És ezt hozta a futár helyette.Hogy minek ez? Azt én sem tudom, ki akartam próbálni valami "újat"!
(#11350) Aggregátor:
Úgy döntöttem, hogy hűtőt nincs "kedvem" most venni. Úgyhogy rábeszéltem a Xigmatek RS-t, hogy rámész te erre a foglalatra is (kellett némi barkácsolás, de most már nem a gyári hűtő van legalább).
Úgyhogy még kicsit olvasgatok majd, aztán nézek valamit.(#11356) zolynet: vannak itt még furcsaságok.
Egyedül a saját progija van, ami hajlandó viszonylag normálisan kiírni mindent: link -
lizakattila
senior tag
Üdv Mindenki!
Nah, egy pár kép elöljáróban (minden alapon még persze):Első benyomásra:
A cpuz kicsit szórakozik még, a memóriák "elvileg" cl7-ben mennek.
CoreTemp-pel nem tudom a hőt mérni, mert csak a Distance to TJmax értéket hajlandó kiírni.
Egyenlőre ennyi.
Még gyári hűtő van (ami nem nagyon nevezhető hűtőnek a maga kb 1,5cm-es vastagságával), úgyhogy nagy tuning még egyenlőre nem lesz. -
lizakattila
senior tag
Nah pár napra elköszönök, mert eladtam a 3/4 gépem!
Addig is jó fórumozást Mindenkinek! (Húzzatok bele, legyen mit olvasnom!) -
lizakattila
senior tag
(#10789) darál0w: Van pár 8200-es (nincs is olyan sok), szerintem azért vette támpontnak az általam készült eredményeket, mert talán a kettőnké készült Giga P35-ös lapban, és még a vid is ugyanaz (bár ez nem jelent semmit).
(#10786) zolynet: pedig az is egy elég "átlagos" proci volt. De itt a lehetőség, hogy egy jó lapban teszteld.
-
lizakattila
senior tag
-
lizakattila
senior tag
Akkor zajlott az élet Neked is.
Jó olvasgatást, lesz mit.(#10676) darál0w: meglátjuk mi lesz. Még én sem tudom. Ahogy bzs is írta előttem, amire én is használom mostanában a gépet (lassan már nem is én használom a legtöbbet), arra elég lenne egy E3xxx/E5xxx is egy olcsó lappal.
De ha úgy alakul és tudok felfelé váltani (különösebb befektetés nélkül) akkor kihasználom a lehetőséget.Na Jó Éjt Mindenkinek, megyek is szunyálni!
-
lizakattila
senior tag
-
lizakattila
senior tag
'Estét Mindenkinek!
Csináltam már én is 1-2 tesztet alacsonyabb feszeken:
3200@1,072v
3500@1,152Hogy miért? Ezért...
-
lizakattila
senior tag
válasz
barnam_ #10471 üzenetére
Eluntam az életem prime közben, valamivel el kellett tölteni az időt (asszony tvzett, gyerek elvolt....).
(#10472) krammerka, (#10475) zolynet:
(#10477) darál0w: Köszönöm megtisztelő szavakat!
Néha már kezdem én is azt hinni, hogy nem vagyok teljesen az.
De az vigasztal, hogy ITT egy kicsit senki sem az. -
lizakattila
senior tag
Jaj, tegnap elfelejtettem. Ha az előző eredményem nem felelne meg a táblázatba, akkor itt lesz egy másik képmentés is: LINK
-
lizakattila
senior tag
válasz
barnam_ #10448 üzenetére
Nah, már nem tudtam még1x szerkeszteni.
FSB-t, cpu,ram és pci-e feszt, illetve a hűtést tudod változtatni vele. link(#10449) hackeeeee: Hát nem kicsit lepődtem meg a biosán. És az a vicc, hogy se az msi progija, se a set fsb, se a memset, semmi sem műkdött vele. Úgyhogy zéró állítási lehetőség. Egyedül downclock-olni tudtam, mert a szorzót engedte levenni.
-
lizakattila
senior tag
válasz
barnam_ #10445 üzenetére
Én is csak logikáztam, hogy mi lehet. Elég érdekes egy biosa van.
Működik az ET6, de ugyanúgy csak az "alapfunkciókat" tudod állítani, mint et5-ben.
Csak ennek kicsit letisztultabb számomra a felülete, ezért használom ezt.(#10437) hackeeeee: Múltkorában volt dolgom egy MSI G31-es lappal. Nah az volt igazán fapados, még az FSB-t sem lehetett állítani benne.
Gyorsan vetettem is a sráccal egy p31-ds3l-t a kis 2180 alá. Meglepődött, amikor belőttem 3200-ra a memókat meg 1000-re, hogy mennyivel "gördülékenyeb minden. Előtte 2GHz-en ment a proci, a memók meg 800-on cl6-ban.
-
lizakattila
senior tag
válasz
barnam_ #10442 üzenetére
Öööö.. tuti hogy 1,05v?
Mert nekem is DS3P van (mondjuk csak ET-ben láttam) és nálam 1,5v-ot ír a pci-e-re. -
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #10394 üzenetére
Szia!
Üdv újra itt.
Akkor rögtön csináltam is egy kis munkát, ha befér az 1.35v-ba akkor oda kellene:
E7400@1,35vMent privi is......
-
lizakattila
senior tag
válasz
barnam_ #10379 üzenetére
Nézegettem én is, hogy nem sok pontot érhet, de inkább az bosszant, hogy egyáltalán nem kaptam rá.
Természetesen az alsót bejelöltem, anélkül tovább sem enged.
Először vagy 3 hete töltöttem fel, azt asszem 1-2 napon belül módosítottam is, mivel láttam hogy elrontottam ezt a pontozásos dolgot.
Aztán semmi sem történt, így tegnap töröltem és újra felraktam - de megint semmi.
Ez van, engem nem szeretnek ott. -
lizakattila
senior tag
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #10320 üzenetére
Jaja, bármi fémmel összelehet, én is egy csavarhúzóval szoktam. Mondjuk tényleg elég gáz helyen van a Giga lapokon.
De mint írták, kipróbálhatsz egy "sima" jumperes resetet is. Hátha...
De tuti nem a fesztől van. Kapott az enyim is valós 1,6v fölött, mégis ugyan úgy megy, mint előtte.(Mondjuk én már a jumperhez sem fértem hozzá a vga kivétele nélkül. Ezért gyorsan megoldottam úgy, hogy egy rávaló jumperre forrasztottam vezetéket, az pedig egy kapcsolóhoz megy a ház hátulján kivezetve. Így egyszerűen egy kapcsolással meg tudom oldani a bios resetet, még csak a ház oldalát sem kell levenni - nem mintha sűrűn fel lenne rakva.
)
(#10327) Erdei88: de semmi nem kárpótolja azt az érzést, amikor a fesszel és az fsb-vel arányosan nő a vérnyomásod és az adrenalinszinted.
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #10316 üzenetére
Próbáltál csinálni egy teljes bios resetet (tudod, ez a gép kikapcs, teljes áramtalanítás, jumper fel, elem kivesz, elem érintkezői összezár, elem vissza, jumper le, gép indít...).
Lehet, hogy csak valahol benne maradt valami a biosban, ami nem tetszik neki, és ezért nem megy ugyanazon az értékeken.
De ha már megcsináltad, akkor sry, nincs jobb ötletem.(#10309) Aggregátor:
Szép! Látom Te sem sajnálod tőle a feszt.
-
lizakattila
senior tag
válasz
Bagira01 #10123 üzenetére
Huh.. a vid tényleg nem alacsony (bár más prociknál már láttam, hogy mostanában "divat" a magas vid), de gondolom cserébe nem melegedős.
Annyira nem rossz darab, ha 1,16-on megy a mark06, 1,2v körül talán stabilan is tudja a 4GHz-et.Marad Nálad annyi ideig, hogy ezt is megnézd, vagy csak kifejezetten tesztre van?
-
lizakattila
senior tag
Üdv Mindenkinek - (újra itthon és gépközelből)!
Kicsit megkésve, de még egyszer BUÉK!"Termeltetek" rendesen, a szemem kiesik, mire visszaolvastam több, mint 500 hszt.
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!
Egyúttal Kívánnék Mindenkinek Sikeres, Eredményekben és Tuningban Gazdag Boldog Új Évet!(Idén már nem leszek gép előtt, valszeg csak január közepén legközelebb.
Jó is lesz ez így, kell már egy kis "szünet".)
-
lizakattila
senior tag
Egy kis javítás az E7400-zal:
1,2v@3750 (500*7,5)
Max FSB@515Akos, ha lesz időd légyszi rakd már be ezeket.
-
lizakattila
senior tag
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #8819 üzenetére
Ott a pont!
(#8820) Erdei88: Valamikor, valahová, valamit.
Akkor ezek szerint Téged is érdekelne a dolog?!
Ha tényleg ennyi mindenki benne lenne, akkor úgy látom érdemes lenne foglalkozni ezzel a dologgal.
Ákoska: Sorry, hogy "kicsit szétoffoljuk" a topikot, ha gondolod szólj, és más módot kerítünk az erről való diskurálásra.
-
lizakattila
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #8817 üzenetére
Jó reggelt!
Háááát.... azért gyerekmegőrzést nem vállalunk.
Aki már képes önellátásra az jöhet. -
lizakattila
senior tag
(#8810) akoska07: természetes, hogy ott már sok minden számít, de tuti össze lehetne hozni egy napot, amikor mindenkinek jó.
Én sem úgy gondoltam, hogy egyik-napról a másikra, hanem mondjuk tavasszal megcsinálnánk.
Év elején mindenki számára nagyjából kiderül (talán), hogyan alakulnak az első hónapok és akkor el lehet gondolkodni egy konkrét időponton és helyen.h.adam.92, hackeeeee: Tetszik a hozzáállás.
Ha többeknek tetszik az ötlet, akkor tényleg komolyra fordíthatjuk a dolgot.
Részemről nagyon szívesen vállalom, hogy "megszervezem" a dolgot.
Összeszedjük ki hová valósi, nagyjából mikor lenne jó neki előreláthatólag és kikombinálunk egy Mindenki számára megfelelő időt/helyet. -
lizakattila
senior tag
A "nagy ivászat" közepette az jutott eszembe, hogy akár össze is lehetne hozni egy baráti-iszogatós összejövetelt; elég sokan vagyunk
itt már rendszeresen idejáró "tagok".
Valamikor, valahol... ha többen benne lennénk.
Mondjuk ahogy elnéztem, nem lenne egyszerű, eléggé szétszórtan, az ország minden területéről vagyunk, de biztos meg lehetne oldani.
Vélemények? De meg is lehet kövezni nyugodtan az ötletért. -
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #8770 üzenetére
Multkorában kaptunk pár üveg jófajta (2000-es "évjáratú) szilvapáleszt. Ha én azt kivinném magammal, abból nagy tuning lenne, max engem kellene húzni ---> fel az ágyra.
Levél:
Úgy vagyunk vele (párommal), hogy remélhetőleg néha egy apróság is tud örömöt okozni, nem csak a nagy dolgok (és ha útban van kidobni sem kár érte), és ezeket az apró örömöket meg kell ragadni, ill okozni másoknak is ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest