Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lipi67 nagyúr válasz  johniee

üzenetére johniee

üzenetéreBiztos lehet.   
 akoska: Szuper lett!
 Procit nem tudok cserélni mert nekem nem ér plusz 15-20k-t egy akármilyen q9550-es a q9400-em marad. Viszont..Vettem egy Giga P45DQ6-ot. Kíváncsi leszek UD3R vs DQ6 -ra.
 Ma már alig kapni jó p45-ös lapot, jó lenne megtartani a 2 deszkát, de a gyengébb menni fog..
- 

lipi67 nagyúr válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreRemélem, nem értettél félre, nekem NAGYON TETSZIK és szuper, hogy ennyit bajlódsz vele (megérte). De ha már kérdezted, az a halvány kék vagy zöld (keverem a 2 színt rendesen), az lehetne hasonló kék, mint a táblázat fejléce.  Miért van az, hogy 8*543-at tudok, de még 6*530-at se? Nekem a 6-os szorzó sose jött be  
- 

lipi67 nagyúr válasz  tom_tol

üzenetére tom_tol

üzenetéreHa másnál kaphatott léggel 1,84-et ez is fog  . Most a természet nem segít be.. . Most a természet nem segít be..
 Berágtam mert bekinlódtam magam az első 10-be és kilöktek 11-re. Gyorsan visszavettem. Csak a bill. szar, sokszor nem ír nagybetüt, ezért lett a WR listán először ipi67 és ermalright.. Nálam tökéletesen bejön, mi a böngésződ? 
- 

lipi67 nagyúr Kicsit feszeltem. Napsütésben, léggel valós 1,792V-ot a 45-ösnek. Kvra nincs baja.. 
 [Max OC]
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr Én is lap környékén keresgéltem buta kis (jó nagy) fejemben, s arra gondoltam, hogy újraindulásnál egy terhetl állapot után, a lap hirtelen több feszt venne fel (nyelne el). Ezt persze semmire nem tudom alapozni, csak fura, hogy újraindulásnál teszi. Nálam, ha több nagyteljesítményü ventit táplált a lap, sokszor jóval később indultak csak be, hirtelen nem tudta felpörgetni őket. Sőt. Az Abitom többször le is állt. Ram..nem hiszem,s a proci is kizárva. Lap vagy táp. Zsubi és kimi02 észrevétele inkább engem is a lap felé húz.. 
 -Lehet sok baromságot írtam most, majd ha elolvastad, gyorsan felejtsd el     - -(#6277) krammerka : Ne is!  (#6276) Zsubi :    Elképesztő azért, hogy mikre nem képesek ezek a 8xxx-ek, ha jó kezekbe kerülnek. Elképesztő azért, hogy mikre nem képesek ezek a 8xxx-ek, ha jó kezekbe kerülnek. (#6285) lizakattila: kb 80-20% proci-ram. Itt dolgoznak a magok rendesen. Ha 1 végez besegít a többinek  Korrekt Korrekt
- 

lipi67 nagyúr Bocsi, az előbb lemaradt a 2 cpuZ ablak. Pótoltam 4GHz-en[15236]  
- 

lipi67 nagyúr [3,8 GHz (14437)],csak kicsit optimalizáltam a ramjaimat is.. 
- 

lipi67 nagyúr Elkezdtem a cinebench R10-es teszteket. 3,8GHz-en [14274] 
- 

lipi67 nagyúr Szép napot! Megint betyáros eredmények születtek ahogy látom, grat mindenkinek. Kiiktattam a hőszab.-zót a ventin, most prime alatt 30-37°-osak a magok. 
- 

lipi67 nagyúr Gratula! Jó döntés!! S az eredmény..nem semmi bakker!!!   
 Sajna én ..szenvedek. Kikap a Loki, s a ventijeim se hűtenek  
 A TRUE ..szenved, mintha nem is lenne rajta venti, pedig..brutal venti van rajta, csak kvra nem forog..Engusz azt mondta, hőérzékelős, s ha a környezete felmelegedik, majd meindul.. Megkínoztam, nem indult be..(#6076) B4l!nt: Szép csokor!    
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr Hogy érted, hogy kössem direktbe? Mit jelent itt, hogy a lap szabályozza? Mert ha látná valami és kiírna fordulatot, azt mondanám..talán. Viszont a lap úgy van beállítva, hogy mindentől függetlenül maxon pörögjenek, de..NEM! Sőt hiába állítom be pl. hogy a proci hőmérséklete szabályozza, 1xüen nincs mit mert a lapom tudomást se vesz róluk  
 Tápra kéne talán kötni őket, de mivel, s hol szerezzem be az a "mit"???
 Légyszíííí! 
- 

lipi67 nagyúr válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetére Nem tudom most.. Nem tudom most..
 Bagira : Megint jó kis példányod van!
 Főcske: Szép! Megjöttek az új ventejeim de nem mennek. Alig pörögnek vagy 800-on, s nem tudom, hogy miért! (2800-as ventik amúgy, [ezek]) 
 Mindent kipróbáltam már. Mi a fene lehet a hiba???
 Everest-bios nem is érzékeli, hogy van.Tudtok esetleg egy ventis topikot?
- 

lipi67 nagyúr válasz  Bagira01

üzenetére Bagira01

üzenetéreMajd felmegyek akkor esténként. Egyetem, jó az!  1,1-es 7200-es is betyáros lehet. Tesód, mutid, vaddisznótok? Na..majd msn-en! 1,1-es 7200-es is betyáros lehet. Tesód, mutid, vaddisznótok? Na..majd msn-en!  krammerka: Az a baj, hogy kvra tömör a mezőny, s látod 1-2 fsb 1-1 hely. Tudom, szart se ér, de akkor is motívál(t). Ha 100MHz-ekre lennének leszartam volna, de így.. 
 Veled mizu?
- 

lipi67 nagyúr Hát..Gondoltam, hogy mi van, ha a ő is rádob, kezdhetem előről, jobb a tartalék. Több fesz nem kell a procinak, most már az MCH-t kellene, de azt nem tudom most hűteni, meleg, túl meleg van. 
 Akoska: Jaja.1,76V -ot kaptak azok is. S Bagira is jól mondja , azért azok 65-ösök voltak. Viszont...70° felett mentek télen prime alatt, itt meg a Hő "nem létezik" s alacsinyabb hőmérsékleten nagyobb fesz kell, hogy "átüssön". - Ezzel nyugtatgatom magam -, viszont rögtön lefuttattam egy régi tesztet, uazon a feszen, uazt tudja, nem is melegedik jobban, minden Ok. -, viszont rögtön lefuttattam egy régi tesztet, uazon a feszen, uazt tudja, nem is melegedik jobban, minden Ok. 
 "amig figyeli a hőfokokat az user (léggel) és kellően le is reagálja,addig nem lehet gond." -       Beony. Gondolj csak bele, hágy gép megy úgy, hogy isten tudja (user tuti nem), hogy mi mit kap benne. 2 éves por takar mindent stb.. Mennyit láttam, te jó ég...és!!! Bakker évekig hiba nélkül működtek. A táp szállt el, vagy éppen a vga ventije sült be és melegedett, szemetelte a képernyőt, ezért hozták ide.. Beony. Gondolj csak bele, hágy gép megy úgy, hogy isten tudja (user tuti nem), hogy mi mit kap benne. 2 éves por takar mindent stb.. Mennyit láttam, te jó ég...és!!! Bakker évekig hiba nélkül működtek. A táp szállt el, vagy éppen a vga ventije sült be és melegedett, szemetelte a képernyőt, ezért hozták ide..Akkor inkább tudatosan égessem el  
 PLL 1,5- 1,57 et kapott csak, MCH..(ezt nem írom le ), a többit meg tudjátok ), a többit meg tudjátok 
- 

lipi67 nagyúr Megyeget,köszi!   
 Apropó Akoska! Légyszi javítsd ki! -Nem bírtam ki azt a 8MHz-et, lett 16 belőle.[link]
- 

üzenetére akoska07

üzenetére természetesen azt is megcsinálom, s az a 4040-es 1,35-ös is lehet 1-2FSB-vel több, max FSB és Max OC --reméljük  (nem szorzózok max FSB úgy a jó ha max szorzón van (nem szorzózok max FSB úgy a jó ha max szorzón van - , Cinebench R10-et is nyomok majd, igérem. Nálam az a baj, hogy ha 2-3 órám van rá, bele se kezdek, mert vagy fél-1 napot szrakodok, vagy semmit. - , Cinebench R10-et is nyomok majd, igérem. Nálam az a baj, hogy ha 2-3 órám van rá, bele se kezdek, mert vagy fél-1 napot szrakodok, vagy semmit.bzs73  Lassan, de biztosan Lassan, de biztosan 
 -folyamatosan éhes vok bakker, ez az n2 h2 (#6036) lizakattila : Jó kis proci pedig, Gratula!   
 Az aláírásod meg..-reméljük, hoghy nem 

- 

üzenetére krammerka

üzenetérePicit volt időm, igaz hanyagoltam is 1-2 dolgot, majd visszaüt  
 (#6033) akoska07 : Ez benne a jó, ezért szeretem. Hő mint olyan nincs, ill. nem a proci a gáz, a lap (MCH-t feszelni kell ám,de ha proci/MCH nincs összhangban..a kevesebb a több) Még van 1-2 teszt és utána megcsípem azt a 8MHz-et, remélem.
 Proci hülye, nem melegedik, igaz most 6!!! 12-es venti lesz ráküldve a gépre. Hiba 1 szál se, egy kis valid ilyen feszen nem téma ezeknek a prociknak, prájmolni meg 1,5v felett nem fogok (remélem).
 -azé' jó kis proci ez, láttam 94-est száguld alul, de a többség 4GHz környékén stoppol.
 (vagy nincs kitesztelve a nagyobb fesztől való félelem miatt) Én meg vok elégedve vele.
- 

lipi67 nagyúr Hiába vártam a postást, ez a fránya intel nem írt nekem ez ügyben (sem) semmit  
 -Lövésem sincs- 8400 és 8500 is kapott 1,725V-ot valósat, ez se fog kimaradni , érzem... Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty. (Prime alatt 1,525V gázosabb..---majd jön az is ,csak jönne már a hideg, vagy a ventijeim-  Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty. Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty.  
 ilyen mondatot.. 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr El kellett mennem, de gyorsan csináltam egy max OC-t[link] 
- 

- 

lipi67 nagyúr Nem hiszem el! Szaros 2 FSB-t tettem rá, hogy ne csináljak már még 1x u.olyat ..3x vágott haza 16 percnél. Ráb@szott, most kap egy halom feszt ez tuti! 
- 

lipi67 nagyúr Most annyi segítséget kapott, hogy levettem az oldallapot, de valóban nem melegedős, nem ez szab gátat a "fantáziámnak". ÁÁÁÁ! Nem bírom ki, újracsinálom a 2 perc miatt. (el is indítottam, nem is fosom itt a szót, ne ez miatt dobjon el.-1x iccaka Subaruval pofáztam tuning közben, s eldobott. Majdnem sírtam  ) )
- 

lipi67 nagyúr F@sz kivan. Most látom, hogy elszámoltam (azt hittem 35kor indítottam el) és csak 28 perc...Mind1, majd holnap csinálok még plusz 2 percet, mert most asszem van egy kis dolgom.. 
- 

lipi67 nagyúr Most látom, a max OC-m kevesebb mint az 1,35V-os opcióm..   
 Gyorsan csinálok 1 tesztet..
- 

lipi67 nagyúr Feltöltöd a képet, majd itt pici kezzedel  katt a link feliratra és a feljövő ablakba szépen beilleszted.["ehun-e"] katt a link feliratra és a feljövő ablakba szépen beilleszted.["ehun-e"] 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

üzenetére krammerka

üzenetéreMiért mondod? Sajna az ember előre nem látja, hogy mit hoz a holnap, s azt sem, hogy miként éli meg, reagálja le. Amíg volt lehetőséged korrektül csináltad, s ezért köszi mindenki nevében. Ne legyél már ilyen pesszimista (nem csak ebben)!    -Nem hiszem el! Képtelen vagyok gépközelbe kerülni. Valóban inkább visszacsinálom a házasságomat, de pl. a hétvégék ..minden percem a "háztartás vezetésésvel" telik.    
- 

lipi67 nagyúr  Pedig majd mutatom, nem éppen szellőzik most. Pedig majd mutatom, nem éppen szellőzik most. 
 (#5938) krammerka : Köszi!
 (#5939) kulerr : Köszi Neked is! Kben..Ezen a feszen kb 20x több időt töltöttem, s most majd megyek sorba, remélem mindenütt tudok javítani. Kártyázni nem tok csak 66-ozni, de az ivás az jól megy (szoktak közben , ugye?) Csütörtökön jön a libám (böbe), ha ajándékot akarsz küldeni vele, vidd fel neki gyorsan 
 -Vagy ha köll vmi (pl 1 gyerek?   ) )(#5940) akoska07 : Köszi! Nagyon jó kezekbe került a topik!!!    
- 

lipi67 nagyúr Én még mindíg a Vid/bios-szal szenvedek.[link] 
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreÉn se tettem soha, de gigánál eddig bejött! Először Laragirl-től hallottam, hogy a tőlem sok szidást kapott Muskinokat milyen szépen lövi be a lapja, majd vki (nem emlékszem már) mondta, hogy tuningnál (ilyennél)nyugodtan bízzam rá a lapra. Hát tettem. -elküldtek, este jövök-  
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreMert..Megjött közben a nővérem fia az aktuális bnőjével Nyiregyről, s a biosban auto-n maradt, s a lap ezt adta. Kben észrevettem, hogy ha nagyon a szélét(végét)keresem, akkor jobb a lapra bízni, hajszálnyit stabilabb a tuning .-persze csak ilyenkor, 24/7-ben szigorúan manual- Kben: Köszi!  
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreNem maga az eredmény, az jó szerintem is. Az ahogy készült. ADAM szólt, hogy csináljak már 4Gigás tesztet. Gyorsan bios, 20mp állítgatás, s ennyi. Vagy az órajel lehet majd jobb, vagy a fesz kevesebb.(abszurd esetben meg találomra pont az optimális beállítást csináltam meg, s itt a vége ezen a feszen)..tesztelgetek alul, szeretnék valahol javítani. 
- 

lipi67 nagyúr Bár nem ide készült, egyelőre egy MAX OC-nek most jó lesz. 
 Tom gány munka, de most nem állítgattam.[link]
 Majd ha az alsó opciókkal kész leszek, megnézem jobban.. 
- 

lipi67 nagyúr Tom vicc és fanatizmus, de gondoltam tuningolok picit. Hát..ennyi idő kellett, hogy "szaros"8MHz-cel megjavítsam az 1,25-ös eredményt.   
 -Igaz, Oldallap feltéve, s a gép rendesen beépítve a számítógépasztalban. Most kivenni lusta vagyok, s úgy is megint kezd erősem melegedni az idő.[link]
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr Szép napot! Megjöttem..  Hál'Istennek , van majd mit visszaolvasnom Hál'Istennek , van majd mit visszaolvasnom 
- 

lipi67 nagyúr Mi volt itt? Hál' Istennek, jól vissza kell olvasnom! 
- 

lipi67 nagyúr  Köszönöm! Szerénytelenség nélkül mondom, van is mihez! Köszönöm! Szerénytelenség nélkül mondom, van is mihez!  
 18-án 5éves házzassági évfordulóm lesz úgy, hogy mindet 1bevéve kb 7-8 hónapot taliztam a feleségemmel. Igaz, most erősen javul az arány, holnap elmén hozzá pár napra.Mire hazajövök a törpék is belerázódnak a suliba, s végigtesztelem ezt a procit.  
- 

lipi67 nagyúr válasz  lizakattila

üzenetére lizakattila

üzenetéreIgazán kedves Tőled, nagyon szépen köszönöm!    
- 

lipi67 nagyúr Én ma ki (fel)találtam a kereket, de ahogy hallom, valaki megelőzött, csak nem szólt.. 
- 

lipi67 nagyúr OK! Ma vettem p35DS4-et (rev 2.1) Korrekt. Vettem még 5300-as procit, kinmax 1066-os raokat hdd-ket stb.. Magamnak meg egy PowerColor 4870-es VGA-t meg egy HX 450-es Corsair-t. Kár, hogy el kell utaznom Szombathelyre, meglesném most, mit tud a vga..(melegebb jóval mint a vapor X) 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

lipi67 nagyúr Hali MINDENKINEK! Tanácsra, kihúztam a táp 6pines pcie.csatiját és a vga-hoz kapott átalakítóval megy. 22órája semmi hiba amúgy. Hoztak egy Gainward 86GT-t, ha hibázna, raknám is be. Addig már nem rakom be. Rég volt, hogy 22órát bírjon. Mivel úgy is 24/7-ben megy a gépem, időm van. Ha 1 hét után semmi..asszem a csati volt a hiba.(a corsair csatija eléggé lazán illeszkedett) Szép estét! 
- 

lipi67 nagyúr válasz  subaruwrc

üzenetére subaruwrc

üzenetéreKöszi, s a topiknak is, hogy eltűrtétek a szevedésemet!  Lehet, hasonló hiba van. Illetve, elég laza a tápcsati érintkezője. Ja..Hátul? Nekem elől világított valami ahol a monitor csatlakozik, kb ott.(asztalban volt, nem jól láttam, azt is véletlenül.) Áramot meg tuti kapott, a ventije fullon pörgött minden esetben.. -Most ..most a 2 törpe nyomja, minden csatit megigazítottam, minden fasza és passzos. 14 és fél órája nem hibázott, majd látjuk. 
 Még1x köszi mindenkinek a tülemet. Elismerem, hozzám ..kell     (#5475) sz.j : Miért nem leptél meg.?...  Szép! Én nem alulfeszelni akartam, csak kicsit rásegíteni, hogy hibázzon ez az átok, de..makacs Szép! Én nem alulfeszelni akartam, csak kicsit rásegíteni, hogy hibázzon ez az átok, de..makacs   
- 

lipi67 nagyúr válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreOk! Köszi , nézem és teszem.    
- 

üzenetére subaruwrc

üzenetéreReggel gyorsan bementem biosba és 8*425-re tettem és alulfeszeltem (hibázzon a mocsok)Prime indul, gyerek meg msn-netes játékok, netezés, stb..(Annyi tartalék van még ilyenkor is a gépben, hogy ..komolyan mondom, simán teheti, észre se venni, hogy a háttérbe Prime Blend fut. Most untam meg, [ITT]. Nem értem  Te! Írd már le légyszi azt a világítós vga-s -tápos dolgot még1x, félre ne értsem, lehet ott a bibi!!!  
- 

üzenetére krammerka

üzenetéreMeg hát, csak nincs másik abból se.   
 Jó reggelt!(#5458) Devid_81 : Engem a tuning érdekel csak (ha vanidőm), így felesleges cucc-isten ments! 2 hetente teljesen felpucolom az egészet (sokszor a semmit), s elemkivételtől kezdve, minden volt már vagy 3x az elmúlt 2 napban. hajnal 1től megy, hiba nélkül, lassan aktuális egy érthetetlen leállás..  Memtest is órákat ment, prime a tuning miatt többet fut mint játék, sose hibázik, s ez igaz a szőrös fánkra, dmarkra, vantage tesztekre is.. Viszont ..gondol 1et és annyi. Lövésem sincs, hogy mit és hogy hogy hogy fogok gariztatni.. Memtest is órákat ment, prime a tuning miatt többet fut mint játék, sose hibázik, s ez igaz a szőrös fánkra, dmarkra, vantage tesztekre is.. Viszont ..gondol 1et és annyi. Lövésem sincs, hogy mit és hogy hogy hogy fogok gariztatni.. 
- 

üzenetére subaruwrc

üzenetére Hát még ha tudnád! Az Émász felénk.. Esik -áramszünet. Havazik: Áramszünet. Villámlás(nem bazi nagy vihar) -áramszünet. Hát még ha tudnád! Az Émász felénk.. Esik -áramszünet. Havazik: Áramszünet. Villámlás(nem bazi nagy vihar) -áramszünet.
 Nálam meg..naponta 2-3 alkalommal fagyok. Kép elmegy, vga venti maxon pörög. Kikapcsolom, nem bootol, újraindulgat, csak az áramtalanítás segít. Elvileg vga.. Másik HDD-n új oprendszert toltam, detto. Driver kizárva. Ramok kizárva, proci kizárva. Azt írták a 4850-nél, vga, most is 5 vapor x van hasonló hibával. Az elmúlt 2 órában 3x csinálta, de van, hogy 1 - 2 napig se. A fura az, h nem kell terhelni, net vagy excel közben is teszi..Üt a guta.
 Tesztelem, de..hiába terhelem a szőrös fákkal, akkor csinálja, amikor ő akarja.   
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Remélem is, hogy "bitang"
 Remélem is, hogy "bitang"

Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty.
 Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty.  
  .Látod, megy ez mint az ágybaszarás!
 .Látod, megy ez mint az ágybaszarás!