Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
"most már jó volna kicsit élvezni is a gépet.." -ez az. Nem is gép kellen, tesztlabor
Nálunk a 2 törpe ráül a gépre, stb.. Ha hozzám kerül, kb semmit se tudok csinálni, mert kapásból jön a teszt. Prájmolás közben olvasom a priviket, maileket mert nincs idő, -ezért is dobott már el határesetnél-, s azt veszem észre, hogy van p45-ös lap a boltokban, én meg még a 965-nél tartok, mert nem olvastam utána
Viszont..Tudom, sokszor írtam/tuk, s nem lehet általánosítani de: ma reggel 3/48 tól ezt csinálom.több mint 6 órája és nem szégyellem, hogy szarakodom. Azt hiszem a lapomat elég jól ismerem, s mégis. Ilyenkor jut eszembe (meg az amit este írt akoska), hogy bejön a srác a topikba, kérdez, fix beállításokat kér, s reklamár.. Van egy szűkebb réteg, pl a ez a topik, ahol nem szégyen ha elhasalsz x feszen prájmolásnál, s kicsi kezed hajlandó boot-nál a "del"-re nyomni, ott ügyködni...
-enni kéne valamit, elfelejtettem...-
(#7656) hackeeeee: 2 év gari van még (több is) a lapomra, de már csak nevében hasonlít az UD3R-re. Viszont: A hővezető lapkákat szépen le lehet szedni, s eltenni, u.úgy mint a kék csicsás csigabiga feliratu kütyüt. Gondolom, Nálad is meg lehet oldani. Ha meg baja lenne, visszaállítod az eredeti állapotot és mehet gariba. Szedd csak le, nézd meg, gond nélkül meg lehet oldani. Persze ha a legkisebb kétség is felmerül benned, ne tedd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Microsoft Excel topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest