Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
goccer #79405 üzenetére
Ezzel nem volt gond évtizedekig. Ha esetleg dobott mellénk csalót, azt reportoltam, aztán amikor bannolták, akkor nekem nem esett bántódásom. Ez csak itt CS2-ben probléma, mert buta az anticheat. Az ellenünk egyértelműen csaló embereket nagyrészt nem tiltja ki, de engem meg igen.
Ha a support azt írja vissza, hogy xy-nál volt valami, ami miatt bejelzett a rendszer, és ő miatta kaptam az eltiltást, akkor engem, mint fogyasztót, kielégítettek. Ebben az esetben az illetőt blockolom, és nem játszom vele többet. De azt nem fogadom el, ha csak egy sablon szöveget kapok válaszul. Tisztában vagyok a jogaimmal, mivel a fasz másik oldalán dolgozom, és mindig szopok az ügyfelek jogai miatt, ezért ha én kerülök a jó oldalra, akkor itt a szolgáltató fog szopni, nem én, mint fogyasztó. A jóisten is lejöhet az égből, ezt akkor is szajkózni fogom, és addig fogok járni hatóságokhoz, amíg nem lesz igazam.
Ez a rendszer alapvetően jó lenne. De bakker, ha valaki gyanús neki, akkor azt jelezze már a többi kibannolt ember számára, hogy ki volt az, mert ezzel így nem jutunk egyről a kettőre. Az nem megoldás, hogy tisztességes embereket bannol ki a játék. Ez a volvonak is előbb-utóbb hátrányt okoz, anyagi hátrányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest