Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzsryl

nagyúr

válasz goccer #79405 üzenetére

Ezzel nem volt gond évtizedekig. Ha esetleg dobott mellénk csalót, azt reportoltam, aztán amikor bannolták, akkor nekem nem esett bántódásom. Ez csak itt CS2-ben probléma, mert buta az anticheat. Az ellenünk egyértelműen csaló embereket nagyrészt nem tiltja ki, de engem meg igen.
    Ha a support azt írja vissza, hogy xy-nál volt valami, ami miatt bejelzett a rendszer, és ő miatta kaptam az eltiltást, akkor engem, mint fogyasztót, kielégítettek. Ebben az esetben az illetőt blockolom, és nem játszom vele többet. De azt nem fogadom el, ha csak egy sablon szöveget kapok válaszul. Tisztában vagyok a jogaimmal, mivel a fasz másik oldalán dolgozom, és mindig szopok az ügyfelek jogai miatt, ezért ha én kerülök a jó oldalra, akkor itt a szolgáltató fog szopni, nem én, mint fogyasztó. A jóisten is lejöhet az égből, ezt akkor is szajkózni fogom, és addig fogok járni hatóságokhoz, amíg nem lesz igazam.
    Ez a rendszer alapvetően jó lenne. De bakker, ha valaki gyanús neki, akkor azt jelezze már a többi kibannolt ember számára, hogy ki volt az, mert ezzel így nem jutunk egyről a kettőre. Az nem megoldás, hogy tisztességes embereket bannol ki a játék. Ez a volvonak is előbb-utóbb hátrányt okoz, anyagi hátrányt.

Új hozzászólás Aktív témák