Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz lemusz #73579 üzenetére

nyilván mást hibáztatni a legkönnyebb dolog a világon. ez a hozzáállás egyeseknél akkor is megvolna, ha a végletekig kiegyensúlyoznánk mindkét oldalt, minden meccsen. amit egyébként egyszerűen lehetetlen kivitelezni.

nem tudom, hogy az okozott kárral kapcsolatos agymenésem mennyire fantázia szüleménye vagy épp számokban is kimutatható e...én minden esetre saját tapasztalat és haverok visszajelzéseiből ilyesmiket szűrtem le.

sok más dolgot is fel tudnék sorolni valóban, amik rombolják a rendszer működését, csak hát most ez a téma volt feldobva :D de ennyi erővel mondhatjuk azt is, hogy könnyebb a rendszert szidni, mert nem működik úgy, ahogy kéne neki...de még egyszer: nyilván nem a smurf játékosok cseszték így szét, én nem is ezt akarom ebből kihozni, még véletlenül sem!

• Mezcal

addikt

válasz lemusz #73579 üzenetére

Azért van így, mert sokaknak van rossz tapasztalata a smurfölésről. Nem kell ezt túlgondolni, 2-3 rang már számít (kivétel, ha valaki nagyon ügyes) ha egy smurf desivel kifejelgeti a kisebbet, az csak a smurfnek móka és kacagás. De sokkal inkább az van, hogy a nagy többség nem 2-3 ranggal smurfol, hanem jóval lentebb. Én pl nem vagyok egy terminator, de LEM-Supreme körül vagyok már 1 éve és haverokkal, ha játszunk (akik közt van kala) akkor nagyot nézek, hogy mekkora a különbség. Nekem is volt régen szar tapasztalatom a smurfokkal, ma mér ritkán talizom velük.

goccer amúgy meg egy smurf pont ugyanúgy rontja el egy átlag játékos szórakozását mint egy wh-s

Be kéne keretezni, annyira igaz!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés