- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
Cr00py #72327 üzenetére
SSD 95/100%
Nem melegszik túl, simán bírja a stress testet.
6mag 12szál nem hinném, még 1 RX470/570 is beférne a CPU mellé.
Ha túlmelegedne akkor 64fps ből is droppolna, pedig volt hogy botprofile.db t szerkesztettem, és órákig otthagytam őket játszani, majd simán beléptem a játékba és gond nélkül ment.
Ja és nem tudom, hogy anno olvastad e, de kb. 3 vagy 2 vel ezelőtti frissítésig nem volt gondom. Azért nem tudom, mert nem volt időm játszani, és lehet, hogy több frissítés is volt közben. Majd gyakorolni akartam, de már nem tudtam.A másik (most nem tudom megnézni)de ha csak néztem a botokat nem csinálja, úgy értve, hogy néző vagyok, és 10 bot játszik. Kb 16 bot körül (pályafüggő) kezd el beesni az fps.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest