Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
válasz
Mezcal #68261 üzenetére
Komolyan kiégek, hol állította valaki, hogy nincsenek??? Az én állításom, hogy nem TÖMEGESEN vannak, ahogy egyesek itt látják.. Tehát bizonyos vagyok benne, hogy nem jut minden meccsre egy csaló, bármennyire is fáj ez, van sok csaló, aki mint Puff megveszi a 20 eurós csitjét, aztán mikor bannolják veszi a kövi accot 10 euróért és mellé a 20 eurós wht, ha engem kérdeztek Puff is tolja tovább, csak másik accon.
Az is biztos, hogy vannak olyanok, akik annyira idióták, hogy silverben és kalában funolnak a cheat-jükkel, de szért senki sem gondolja komolyan, hogy ennyi lelki nyomorult van a játékosok között. Ehhez borzasztóan retardáltnak kell lenni. A cheat használók legtöbbje feljebb akar jutni, sikerélményt keres, ahogy PUFF is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest