- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Azt is sokan elfelejtik, hogy egy okos és erős játékos csalók ellen is nyer, az esetek túlnyomó többségében.
Ne akard már ezt bemesélni senkinek sem, még lesz, aki elhiszi. Egy okos csalót nem lehet megverni, mert olyan előnyben van, amit nem lehet skillel pótolni. Get_Right sem tudott mit csinálni az okos csaló ellen MM streamen, néha elkapta, de bukták a meccset. Az "esetek túlnyomó többségében" meg úgy bullshit, ahogy van.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Értem én, csak ez nem a threadhez kapcsolódik.
Nyilván játék közben könnyebben mondja az ember, hogy csaltak ellene, ezért kell visszanézni a demót.
Az alapfeltevés az volt, hogy _mindenki_ csalt, aki jobb. Ami nyilvánvalóan nem igaz, de az se igaz, hogy nincsenek csalók, csak a lúzerek meg a noobok mondják arra, aki jobb nála.
Rám is mondták már, hogy csaltam, meg nekem is volt mákom, amikor kispisztollyal füstön át beadta a fejest, de nem véletlenül láttam annyi spinbotost meg ssg-vel ajtón keresztül fejesezőt overwatchban, mert "mindenki csal, aki jobb"Egyébként meg komolyan, kezdés után egy perccel te bedobsz két gránátot egy sarokba, úgy, hogy a másik lerakónál éppen lövöldöznek? Mármint pont akkor, és pont abba a sarokba, nem a másik három közül valamelyikbe.
Szerkesztés: tudom, vannak olyanok, akik mindenkire rámondják, igyekszem nem ilyen lenni, OW-n is inkább rámondom, hogy nem egyértelmű, ha nem találom annak az esetet. Azt is tudom, hogy rengeteg a smurf booster, akik direkt derankolnak, hogy elég "fun" legyen számukra a játék, szóval nem, nem a sértettség vagy a tapasztalatlanság szól belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest