Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• prtvlogan

aktív tag

válasz gyurkikrisz #66266 üzenetére

Egész pontosan ezt írja: vállalni kívánja, hogy a fentiek szerinti hálózatmenedzsment útján nem csökkenti a letöltési sebességet 2 Mbit/s alá. továbbá : A jelen pontban foglalt előírás nem érinti az ÁSZF Törzsszöveg 4.2. pontjában a hálózati torlódás megelőzése vagy hatásainak csökkentése iránti intézkedések alkalmazhatóságát.

A vállalni kívánja, és az között, hogy vállalja, van egy árnyalatnyi különbség.
    Ha pedig problémád van, akkor az ügyfélszolgálattal tudsz beszélni, akik készségesen közlik, hogy a garantált le, és feltöltés a mobil internet sajátosságai miatt 0/0 . (az én csomagomról beszélek)
    Egész durva levelezgetés, és telefonos panaszbejelentésen estem át az évek során, és mintha franchise rendszerben működnének, amit kecskeméten engedélyeznek, és jóváhagynak szerződéskötéssel, arról Törökbálinton fogalmuk sincs..

Részemről ennyi erről a témáról, mobilnetet használok, nem csak CS-re, de egyedül a CS közben érzem hátrányban magam ezmiatt. (ettől független lehet vele játszani)

• szebe

addikt

válasz gyurkikrisz #66266 üzenetére

Az ITcafe-s hír topikjában van egy FB komment, link.

Nem tudom telefonról milyen pingeket lehet eléni, illetve mennyire tesz jót neki ha folyamatosan HotSpotként pörög.
    Én maradnék a vezetékesnél, főleg játékra.

Világosan leírják hogy ez a csomag kizárólag telefonkészülékben használható. De megint a szolgáltató lesz a g*ci, ha esetleg beállítják úgy, hogy stick-ről, mifi-ről ne menjen (lehet egyáltalán?), vagy ha mégis, és kiderül, akkor majd jól lekorlátozzák a júzert.

Új hozzászólás Aktív témák