Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arkennys

addikt

válasz sikalisk #53957 üzenetére

Hát, ha neki az a játék, hogy mellette beugat mindenre, akkor gratulálok a supremségéhez. Nálam némi agy és emberségesség is társul elvárásban egy normális játékoshoz. Lőhet úgy mint egy pro, ha közben mindenkit úgy lestresszel, hogy semmire nem képes a csapat többi része. Egyébként én ilyenekről beszéltem gyökér címszó alatt, amire konkrét példát is mondtam, nem izgat ha oroszul gagyog, hajrá. De ne késeljen már le mert neki nem telt AK-ra, miegymás. Lehet magasak az elvárásaim.

Amúgy a kérdésedre, hogy mennyi lett jelentve aki nem csaló, honnan a vérből tudnánk? Mi jelentjük aki tényleg eléggé durván tolja, és idővel bannolják jó esetben. Már nem releváns a dolog, mivel üti az általad eddig szajkózott senki sem csal, csak mindenki sír dolgokat...és a linkeltek pl csak az utóbbi 2 hétben enemyben lévő csalók közül kerültek ki....

szerk: sika, megint bizonyítottad, hogy falra hányt borsó bármit is mondani neked :D maradjunk ennyiben, majd pár hónap eltűnésed után újra előjön a téma. A mindenkit reportolsz aki többet lő nálad feszengésed röhejes, letolsz egy tök alaptalan általánosítást, amivel próbálod elérni, hogy nehogymár ne neked legyen igazad :C

Új hozzászólás Aktív témák