Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CosmoBacsika

tag

válasz Lackki #47657 üzenetére

Ezen már agyaltam én is, de szerintem lehet rá épkézláb tanácsot adni.

ha esetleg játszott valaki q3 arénával, azon belül is használta a railgunt, ahhoz tudnám hasonlítani az awp-zés lényegét (szerintem). Nekem legalábbis az tanította meg az alapját. (de ez igaz bármilyen pontlövő fegyverr

Sokszor azt látom, hogy főleg a kezdők úgy céloznak, hogy próbálják görcsösen rátenni a célkeresztet az enemyre, majd ha 100%osan megbizonyosodtak róla, hogy rajta van, akkor húzzák meg a ravaszt.
    Ez ugye gyorsan mozgó, gyorsan visszalövő enemy esetében egyenlő a mellélövéssel, vagy a gyors halállal.

Valahogy ez a rossz metódus.
    Scope - céloz - rátesz - "agyban jön az "igen most rajta vagyok" megbizonyosodás" - tűz

A helyes metódus.
    Scope - céloz - tűz.

Lehet, hogy nem jön át a fentiből, amit mondani próbálok. A lényeg az, hogy meg kell tanulni érzésből, vagy inkább rántásból lőni, soha egy pillanatig sem visszaiktatni a "megbizonyosodási" szakaszt. A kézben kell lennie az irányzéknak. Tudni kell, hogy x mm rántás, mekkora változtatást eredményez a monitoron és bízni kell a rutinban és a begyakorolt mozdulatokban.

Lényegileg, rárántod és egyből lősz. Már amikor a célkereszt közelít a testéhez szinte nyomod a gombot.

Ha így megtanulja valaki használni a WP-t, akkor nem lehet előle elugrani.

A dolog másik fele pedig a mozgás az hogy tudj úgy mozogni, hogy bármelyik pillanatban pontosat tudj lőni. Azaz megállj (vagy ellenmozogj) a lövés pillanatában, hogy pontos tudjon lenni a puska.

Remélem tudtam segíteni.

• Xero

nagyúr

válasz Lackki #47657 üzenetére

"- Csuklóból játssz ne alkarból"

Ez pont nem igaz. Mozgás alkar, lassú mozgás csukló, célzás ujjbegy. Bár ez sens függő.

Új hozzászólás Aktív témák