- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Lackki #47657 üzenetére
Ezen már agyaltam én is, de szerintem lehet rá épkézláb tanácsot adni.
ha esetleg játszott valaki q3 arénával, azon belül is használta a railgunt, ahhoz tudnám hasonlítani az awp-zés lényegét (szerintem). Nekem legalábbis az tanította meg az alapját. (de ez igaz bármilyen pontlövő fegyverr
Sokszor azt látom, hogy főleg a kezdők úgy céloznak, hogy próbálják görcsösen rátenni a célkeresztet az enemyre, majd ha 100%osan megbizonyosodtak róla, hogy rajta van, akkor húzzák meg a ravaszt.
Ez ugye gyorsan mozgó, gyorsan visszalövő enemy esetében egyenlő a mellélövéssel, vagy a gyors halállal.Valahogy ez a rossz metódus.
Scope - céloz - rátesz - "agyban jön az "igen most rajta vagyok" megbizonyosodás" - tűzA helyes metódus.
Scope - céloz - tűz.Lehet, hogy nem jön át a fentiből, amit mondani próbálok. A lényeg az, hogy meg kell tanulni érzésből, vagy inkább rántásból lőni, soha egy pillanatig sem visszaiktatni a "megbizonyosodási" szakaszt. A kézben kell lennie az irányzéknak. Tudni kell, hogy x mm rántás, mekkora változtatást eredményez a monitoron és bízni kell a rutinban és a begyakorolt mozdulatokban.
Lényegileg, rárántod és egyből lősz. Már amikor a célkereszt közelít a testéhez szinte nyomod a gombot.
Ha így megtanulja valaki használni a WP-t, akkor nem lehet előle elugrani.
A dolog másik fele pedig a mozgás az hogy tudj úgy mozogni, hogy bármelyik pillanatban pontosat tudj lőni. Azaz megállj (vagy ellenmozogj) a lövés pillanatában, hogy pontos tudjon lenni a puska.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest