- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
betegphiu #3706 üzenetére
Nem magyar. Német nemzetiség van az ESL profilján. Amúgy vicces hogy tegnap felvettem friendsbe, hogy megkérdezzem mégis hogy gondolta ezt, meg megmutattam neki a videót és próbálta megmagyarázni a dolgokat mit hogyan és miért csinált. Még majdnem el is hittem neki
De ahogy látom a videót is minuszolta valaki, tuti hogy ő volt vagy valamelyik fanja. Azt mondta hogy a demóban van némi késleltetés és azért látom azt hogy a csávó még ki sem jött fal mögül és már lőtte scouttal. Aha persze, akkor ennyi erővel minden ban amit az overwatchok után adnak felesleges lenne... Hagyjuk már, nem is álltam le vele vitatkozni csak röhögtem azokon amiket írt. Szerinte az MX518 egér jobb mint a G400. Ja mondom azért mert utóbbiban kifinomultabb optika van, meg a G400 dobozán pont az áll hogy "The new MX518..." Vicc ez a gyerek. Csal mint az állat és hülyének akar mindenkit nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Interactive Brokers társalgó
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest