Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
-Rolika- #35127 üzenetére
Nemrég elkopott az SS egérpadom, és kipurcant az ősrégi Razer Krait egerem. Ezután megpróbálkoztam valami újjal, és Roccat cuccokat vásároltam. Gondoltam, na most jól megúszom, hogy kifizessem a korábban jól bevált SS-Razer-Logi gamer egér triumvirátus által diktált magas árat. Hát nem sikerült, így jártam.
Azóta beújítottam egy Logitech G100s-t és egy Artisan Hien Soft padot. Ez a kombó a legeslegjobb, amit valaha próbáltam. Az egér optikai, nem lézeres, emiatt elképesztően közvetlen, pont nekem való. Sokat fejlődtek a szenzorok logiéknál az utóbbi 5-10 évben. Anno is ők voltak a legjobbak, de a G100s mozgása érzésre simán veri az általam történelmi referenciának tekintett Razer Diamondback és a Logi MX-300 által felállított szintet. Precíz, mint a Logi G5-G500 lézeres egerek, és még közvetlenebb, mint a referencia optikai egerek. Szuper. A padról pedig nem tudok többet mondani, mint amit a neten már 1000-en megírtak helyettem, a japánban készült, látható szemcsés, gumiszerű pad (inkább szövet, mint kemény érzésre), utánozhatatlan, csodálatos. Puha, de mégis elég csúszós. Több, mint ajánlott, ha japánban jártok, feltétlenül hozzatok nénányat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest