Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
marcusa #26554 üzenetére
Én is silver vagyok, bár engem mm-en se a smurferek zavarnak, hanem inkább a csalók. Szerintem velük futhatsz össze legtöbbször te is. Smurf akkot a leggyakrabban keretes-dupla kala szinttől felfelé tartanak, ők meg nem silverben tolják smurffel se.
Visszatérve a faceit-hez: polarmacival egyet tudok érteni, a legtöbbször az van, hogy vagy nagyon nyerünk, vagy gyalázatosan kikapunk. A kiélezett meccs ritkább. Ez azért van, mert rengeteg számít a taktika és a kommunikáció. Ha olyan csapatba dob, ahol akár csak egyetlen idióta van, aki azt hiszi, hogy codozik, akkor nagyon ki fogtok kapni. Ha viszont mindenki beszél, jól taktikáztok, akkor általában sima ügy szokott lenni a meccs.
Én ezért is szeretem a faceit-t, rengeteget lehet tanulni, itt általában tényleg felfogják a CS lényegét, míg silveren olyanokkal játszhatsz MM-et, akik csak rusholnak előre ész nélkül (jó, nem mindig, de legtöbbször igen).
szerk.: ja, a 128 tick tényleg nagyon adja! Végre nincs olyan, hogy fedezékbe húzódva fejbe lövik a hűlt helyemet
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest