- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Nekem indítás után csinálja ezt mikor bejön a főmenü. A hang is szaggat meg az egér is pár másodpercig. Mintha swapelne.
(#2492) mate3553 Ez a zene nyomás engem is idegesít. Mert nem hallom a hangokat amit kellene játék közben miatta. Le is szoktam muteolni az olyat kapásból. Azért nem kéne más játékát rontani azért mert ő retardált. Oké hogy nem vérre megy meg nem kell annyira komolyan venni de azért van etikett itt is amit nem ártana betartani.
Meg a kedvencem a szokásos magyarkodás, mikor valaki szól valamit a másikra az meg egyből elkezd anyázni meg káromkodni mint a hülye, akkor másik kettő is csatlakozik a mouth fight-hoz azt fél perc múlva a fél szerver anyázza meg ossza egymást. Tipikus magyar mentalitás. Ezt utálom az összes magyar pub szerveren, mindenhol ez megy vagy előjön időről időre. Meg mikor pár magát atomhigh-nak képzelő egyén mikor elkezdi a másikat oktatni mit hogyan kéne, ebből is az előbb említett magyarkodás szokott kikerekedni. Meg nem egyszer volt hogy valakit lelőttem azt kurva anyázást kaptam meg különböző egyéb oltásokat. Pár embernek néha nem ártana egy nagy tockos hogy észbe kapjon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest