Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
jolti05
üzenetére
64 bites rendszerrel még sok proginak gondja van, főleg ha vista is.
vista meg 64 bit még most halálos kombináció a játékoknak soxor.
én még ki szoktam kapcsolni a win automatikus frissítését is, mindig elbassza a gépet, mióta nem frissül semmi baja nincs.
legjobb ha visszarakod a 32 bites xp-t, ha csak nem kell valami különleges dologra a pista.
amúgy nekem a steam.exe hibát észlelt-et szokta kiíírni. akkor csinálja mikor netezek meg cs-zek egyszerre (ezt úgy csinálom hogy mikor meghalok, nem nézem a többieket hogy játszanak hanem netezek addig, mikor visszalépnék a játékba meghal a steam) de mostanában már nem netezek közbe, így nem szokott behalni. -
-
Djuree
félisten
válasz
jolti05
üzenetére
nem kell róla tudomást venni, mert akkor hamar kiesel

én már csak jót röhögök a szidásokon
szidjuk egymást mint a fakutyát, de amíg nincs anyázás addig elviselem.
egyszer felmentem egy angol szerverre, nem ment valami jól, erre elkezdtek szidni (tudok angolul
) mint az állat, hogy miért nem tudom, mert nem mondták, csak kirugtak egyből, mentem még1szer hogy tisztázzuk a dolgot, de megint kibasztak. ennyit a külföldi szerverekről 
a kocsmán már vannak ismik ezért a legjobb nekem. -
satomee
senior tag
-
satomee
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
Hát ez a ''nem küldtek el a francba'' szerintem csak idő kérdése sajna.Egy forgalmasabb szerveren előbb-utóbb úgyis bele fogsz futni egy-két vérmesebb játékosba aki nem tudja tűrtőztetni magát,mert ő úgy érzi hogy a tudása alapján megengedheti magának hogy leoltson bárkit aki nála rosszabbul játszik.Ez sajna nem egy bizonyos szerverre jellemző,hanem a magyar cs:s közösség elég nagy részére.Szal tényleg csak annyit tehetsz hogy nem veszel róluk tudomást,különben egy percig se fogod élvezni a játékot.Mellesleg minél többet jársz fel egy helyre,minél több ''ismerősöd'' lesz a játékosok közt,annál kevésbé fognak csesztetni (ezt saját tapasztalatból tudom) szal kitartás...

MOD: amúgy honnan tudod hogy a japánok pl nem fikáznak játék közben...?
[Szerkesztve] -
bana'n
tag
válasz
jolti05
üzenetére
ez csak azért van, hogy mindenki azonos feltételek mellett játsszon
mindenki lelőhető legyen, valamint maximálisan kihasználja a szerver által nyújtott lehetőségeket
(az csak pár alapvető parancs, amivel nem árt, ha a szerveradminok tisztában vannak, jelentősége nincs sok) -
satomee
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
A szervert bérelni szokták,ami tulajdonképp egy progi ami fut a szolgáltató gépén.A gáz az,hogy a nagyobb bevétel érdekében általában több ilyen szervert is kiadnak ugyanazon a gépen,ami ugye a teljesítmény szempontjából nem épp előnyös.Nálunk ez annyiból másabb,hogy saját szervergép van letéve,aminek csak a helyet béreljük,így ezen csak ez az egy public ill. még egy war szerver fut.Bár a szerver már kb fél éve üzemel,így ebben a formájában csak pár hónapja (talán 3...?).Egyébként 18 férőhelyes,többek közt ez is a megfelelő teljesítmény érdekében csak ennyi.Vannak custom mapok is,de egy kezemen meg tudnám számolni hány ilyen pályán szoktunk játszani,és amit meg is szavaznak azok általában tényleg jól játszható,élvezetes mapok szerintem.
-
Sleed
aktív tag
válasz
jolti05
üzenetére
ma én is kedvet kaptam hozzá és felmentem játszani...
hát minden elismerésem.. ilyen szerverrel még nem találkoztam
senki nemszól egy rossz szót se a másikra,mindenki élvezheti a játékot...
A voice-chaten nemtom h van-e káosz,mert azt már rég kikapcsoltam
Pigstick is fentvolt(még van is
) +1 pont 
szal,szerintem mostantól oda fogok járni
-
satomee
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
Fun mapok sok szerveren előfordulnak,ha nem is sűrűn,de ami kifejezetten ezekre épít az talán egyedül az SG szervere.Itt megtalálod a magyar szerverek zömét :[link]
És talán nem ordítják le a hajat a fejemről ha kicsit hazabeszélek,ez itt a mi kis kocsmánk címe: 195.70.35.202:27015

[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
Hát ha nagyon kíváncsi vagy rá,vedd meg online.Én amúgy is jobbnak tartom mint a boltban történő vásárlást,mert így nem tudják beregizni,a kódot lenyúlni,stb.Arról nem beszélve hogy így az 1.6 pl olyan 2k körül kijön.Bár kíváncsi lennék source után mennyit játszol majd 1.6-al...

-
satomee
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
Ha csak a CS:Source annyi,akkor drága.Ha viszont jól sejtem és a sárga tokos kiadásra gondolsz (HL2 DM+D.o.D:S+CS:S egyben),akkor jó ára van mert az a Média Marktban pl 7.4e körül van ha jól emlékszem.Online viszont magában tudod megvenni átszámítva 42xx HUF-ért...Az 1.6 viszont egyik esetben sem lesz sajna része az accountnak,azt külön kell megvenni.Vistával nincs tapasztalatom,de amennyire én tudom egyenlőre felejtős a dolog...
Csalók pedig sajna mindenhol előfordulnak,csak jobban moderált szervereken talán kevesebben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)