Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
kis off: mit csináljak han em akar bootolni a gépem?
elindulni elindul,a képernyő fekete,a billentyűzet és az egér se volágít
memórákat külön külön minden slotba 1 modullal megnéztem de semmi...másik vidkarit is tettem bele de az se segít...Alaplap lesz? 
-
-
GabN73
addikt
Itt a cfg-m és egy dx beállítás

a dxsupportot a binbe kell bemásolni,nem a cfg mappába! Kíváncsi vagyok hogy néz ki egy atisnál!

-
GabN73
addikt
hát,szerintem attól függ hogy mennyit játszottál,mennyire ismered a mapot.Pl D2-n ha röviden állsz akkor 3 féle hangot hallhatsz.(rövid /kő/,közép/homok/ alsó sötét /csempe szerűség/) kis idő alatt szerintem megszokod,inkább az a döntő hogy erősödik / gyengul a hang (ha erősödik akkor feléd jönnek,ha gyengül akkor elfele mennek)
szerk.: természetesen a fülest is be lehet állítani,nekem egy pc 151-em van,de nem állítgattam sose..
-
GabN73
addikt
esl 1on1 fail : xD
mivel rég esleztem,nem találtam először az ip-pw-t.a srác meg ugye kilépett a chatből...
kértem egy meccstörlést: de közben megtaláltam az IP-t
mind1,felmegyek,10-3-ra hozom prodigy-n.Erre leadom az eredményeket,töltöm felfelé a képeket erre nem elfogadta a kis köcsög a törlést?!
nembaj,majd máskor.... -
GabN73
addikt
hahahaha.....fos ati....

-
GabN73
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
szürke hályogos a szemed.műttesd meg.
-
GabN73
addikt
nos van ez a Promod béta valami...Ez csak egy 1.6 felturbózva 1-2 módosításokkal... még a falon is át lehet lőni ugyan úgy,igaz gyengébb mind 1.6-ban...
-
GabN73
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
konzolod sincs egyáltalán? mert ha az 1. csináltad akkor a 0.át nyomd meg (ne a numpadon) akkor elő kell jönnie.
ha akkor sem jó akkor jobbklikk az asztalon az ikonjára: tuladjonságok-->Parancsikon fül--> Cél: ("C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 240 <-- ez van ott alapból)
ennek a végére kell írni hogy -console -->"C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 240 -console
Ha így se jó...

-
-
GabN73
addikt
Valaki nem tud egy LANon vmi helyezést (top10 meglegyenXD) is elérő csapatról ahová ember kell?

Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Forrmell.enn
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi haladó szinten
- Sorozatok
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

elindulni elindul,a képernyő fekete,a billentyűzet és az egér se volágít

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nembaj,majd máskor....