- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
na figy .. elmondom hogy megy ez
A neten találtam egy t*rt st*am-et .. leszedtem .. fel installáltam ... és kellett az account .. létre hoztam uj accountot ... és lám alapbol benne van minden játék .... akárhány accountot létre hozok benne ... mindig benne lesz az ''összes'' játék .. és le lehet öket tölteni a ( valve steam-töl ) .. és lehet eredeti serveren nyomni ...szoval olyan mint az eredeti account meg minden ha ugy nézzük ..
Kiprobáltam hogy a rendes steambe irom be ezt az accountot ugy nem volt jo .. csak a t*rt st*am - el jo ... de igy ezzel olyan mint az eredeti
Tegnap leszedtem a Day of Defeate Source-t most reggel mivel jo volt má a t*rt st*am ( meg eredeti steam is ) igy ki tudtam próbálni .. és ment simán ..minden serveren
Elnézést ha nem jol fogalmaztam eddig ... ( nem megy valami jo)
A lényeg hogy megy ... ha megy kb 3napig rendesen akkor meg elad*m
De erröl pszt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest