Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Xanderas
üzenetére
És mi nem jó benne? Egyáltalán mi nem lehet nem jó? Ez egy egyszerű alakzat és mint említettem, amit valamikor kivág. Ha a felső alakzat lelóg a boszorkányról, akkor pedig minden alkalommal megcsinálja.
Ráadásul ez csak egyetlen példa a sok közül, 20 éve is ilyeneket csinált a Corel, csak az utóbbi évben egyre többször.
Zzolika javaslatára megfordítottuk a görbe irányát és ez megoldotta a problémát. Más is ugyanezt tanácsolta, mondván, hogy ez sokszor működik, de nem mindig.Egyébként megfogtam a boszit, és Illustratorban az összes módszerrel sikerült kivágnom, még akkor is, ha előtte Corelből mentettem *.ai-t. Akkor mi a probléma az alakzattal?Értem, hogy különböző trükkök tárházának valamelyikével majd lehet fog működni a dolog, na de ez elég komolytalan így. (Nyugi, Illustratort is tudom "szidni". Egyébként meg nem is igazán szidás, mivel csak a tényeket írom, ugyanazokat, amelyeket mások is tapasztalnak.)
-
zzolika
aktív tag
válasz
Xanderas
üzenetére
Ahol körvonal vastagságát is állítod.
Ha beixeled a Behind fill-t, akkor csak kifelé rakja.
Ha nincs beixelve akkor kifelé és befelé is.A mozgatást a beállításokban is tudod állítani. A vonalzóknál van.
Options / Document / Rulers / Nudge
Super: shift + nyilak
Micro: ctrl + nyilak -
Met
nagyúr
válasz
Xanderas
üzenetére
Corelben még nem jöttem rá hogy lehet állítani a körvonalat milyen irányba tegye rá

Kontúrt tudsz neki adni és ott tudod állítani hogy kívülre vagy belülre tegye.Amikor nincs kijelölve semmi fent az eszköztáron van egy nudge distance rublika. Négyzet a 4 oldalán háromszögekkel.
-
válasz
Xanderas
üzenetére
Miért terhelné? Az integrált is ugyanolyan videokártya, mint a dedikált, csak egybe van építve a procival. 3D-ben nem túl combos, szóval ha játszani kell FPS-t, akkor nem elég, de a corel nem csinál 3D-t. Talán majd pár verzióval később kihasználja majd a corel is általános számításra a GPU-t, de ma még nem ez a helyzet. Ha nem játszol is a géppel, totál fölösleg egy plusz VGA kártya plusz fogyasztással...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gran Turismo
- RAID
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest