Hirdetés
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
Xanderas
üzenetére
És mi nem jó benne? Egyáltalán mi nem lehet nem jó? Ez egy egyszerű alakzat és mint említettem, amit valamikor kivág. Ha a felső alakzat lelóg a boszorkányról, akkor pedig minden alkalommal megcsinálja.
Ráadásul ez csak egyetlen példa a sok közül, 20 éve is ilyeneket csinált a Corel, csak az utóbbi évben egyre többször.
Zzolika javaslatára megfordítottuk a görbe irányát és ez megoldotta a problémát. Más is ugyanezt tanácsolta, mondván, hogy ez sokszor működik, de nem mindig.Egyébként megfogtam a boszit, és Illustratorban az összes módszerrel sikerült kivágnom, még akkor is, ha előtte Corelből mentettem *.ai-t. Akkor mi a probléma az alakzattal?Értem, hogy különböző trükkök tárházának valamelyikével majd lehet fog működni a dolog, na de ez elég komolytalan így. (Nyugi, Illustratort is tudom "szidni". Egyébként meg nem is igazán szidás, mivel csak a tényeket írom, ugyanazokat, amelyeket mások is tapasztalnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest