- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Próbáld ki egy másik egérrel. Egyszer nekem is előfordult ez a másolásos mizéria és az egér volt a ludas. Egérrel úgy is lehet másolni, hogy bal egérgombbal megfogod az objektumot, új helyre húzod és lenyomod ott a jobb egérgombot, miközben a bal egérgombot még mindig nyomva tartod. Na, ha valami nem frankó az adatátvitelnél, a mozgás közben minden vektoron egy új objektumot tesz le az egér.
Mindenesetre beviteli hibának tűnik, nem szoftverhibának. Vagyis valamelyik beviteli eszköz (egér vagy billentyű) a ludas, amit egyébként is tudsz használni másoláshoz.
A tisztítás egyszerű, csak keress rá a neten, hogyan kell a noti billentyűzeteit kivenni anélkül, hogy letörnéd. Én így takarítottam a régi ASUS-omat, iszonyú, mi tud bemenni a gombok közé....
-
Met
nagyúr
Nem nagyon értem a problémád, de.
Másik mappába telepítés nem megoldás, uninstall, majd kézzel kitörölgetni a corel-es mappákat, pl. docsettings/usernév/blabla mert ott tárolja a felhasználói programbeállításokat.
Majd reinstall, ha esetleg ez sem lenne megoldás akkor lehet próbálkozni a javításokat feltelepítgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Táp ventilátor csere
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest