Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #119 üzenetére
ááááááááááááá
Én ezt el sem hiszem. Megcsináltad a corelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
állítgattam ezt a managmentet, és jó lett
van nálam ott 5 lehetőség, és ebből 2 esetben tökéletes színei vannak. Ez a kettő:
''optimized for desktop printing
optimized for professional output''
a többi viszont ugyanolyan világítós
tartozom egy vallomással
Te sokkal okosabb vagy annál az embernél, aki a corelt kitalálta. Sőt te vagy az Isten.
De a lényeg, hogy te vagy a megmentőm.
Emberek, akiknek segítség kell a corelt illetően, forduljön Dexterhez, mert ő mindent megold
Most már csak kérdés, hogy vajon meddig marad jó ez a drága 12-es corel, akit egyébként annyira szeretek. -
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #119 üzenetére
Hát lehet hogy a corel feltalálója sem olyan okos. Ha a 9-est meg tudta csinálni normálisan, akkor meg minek kellett elcsesznie azt a valamit a 11-esben. Ami jó, azt mért nem hagyta úgy, ahogy volt.
A color manegment nálam be van kapcsolva alapban. És az van beállítva ott a lenti sarokban hogy default settings.
Csak akkor lett kikapcsolva, mikor Te mondtad
de utána vissza is kapcsoltam
nem értem, mit csináltál sajátot, lehet hogy megint én vagyok a hülye, de most mit csináljak, ha ilyen értetlennek születtem
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 10.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest